'İlk kazma bu ay vurulacak'

YAŞAM 06.08.2018 - 15:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2142+ kez okundu.
 

'İlk kazma bu ay vurulacak'

"Gerede Belediyesi yaptığı çalışmalar ile ilçede önemli projeleri hayata geçirmeye devam ederken iki önemli proje için de imzalar atıldı."
Yıllardır metruk halde bulunan Kervan Otel'i satın alan Gerede Belediyesi, düğmeye bastı. Otel binası yıkılıp yerine modern iş merkezi yapılacak. İlçemizin kronikleşmiş ve mülkiyetinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle metruk halde bulunan 9.340 metrekare toplam inşaat alanına sahip olan Kervan Otel sonunda hak ettiği değeri bulmaya hazır. Gerede Belediyesi yaptığı çalışmalar ile ilçede önemli projeleri hayata geçirmeye devam ederken iki önemli proje için de imzalar atıldı. Kervan Otel olarak kullanılan ve Bolu İl Özel İdaresi’nden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın çabaları neticesinde mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne kazandırılan Kervan Otel Projesi geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkmıştı. Kervan Otel binasının Gerede Belediyesi toplantı salonunda yapılan sözleşme törenine ihaleyi kazanan Yüksel Grup firması yetkilileri ile Belediye Başkanı Mustafa Allar ve ilgili birim müdürleri katıldı. İhale şartnamesinde 30 aylık teslimat süresinin şart koşulduğu otel binasının Yüksel Grup firmasının yetkilileri tarafından hızlandırılarak 2019 yılsonunda açılarak faaliyete gireceği belirtildi. Firma yetkilileri ilk kazma vurma tarihinin bu ay olacağını ve yıkım ile start alacaklarını belirttiler. Sözleşme töreninde konuşan Gerede Belediye Başkan Mustafa Allar; “Kervan Otel’in ihalesini Yüksel Grup firması almaya hak kazanmıştır. 30 aylık bir süreç olmasına karşın 2019 yılsonuna kadar alan firmamızın İlçemize hizmet verme aşamasına geleceğine inancım tamdır. Kervan Otel’imizin 12 Temmuz 2018 tarihinde ihalesini yaptık ve komisyonumuz tarafından onaylanmıştır, alan firmamızda kesin teminat mektuplarını yatırarak bugün itibariyle başlamıştır. İlçemize ve firma sahibimiz Yüksel Grup’a hayırlı olmasını diliyorum. Bu proje seçim beyannamemizde yer almayan çok önemli ve değerli bir proje. Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte şehrin göbeğinde metruk işe yaramayan bir binanın yerine Gerede’nin ihtiyaçlarına cevap verecek kıymetli bir eser kazanılmış olacak” ifadelerine yer verdi. Yüksel Grup firma yetkilisi Hüseyin Yüksel ise, “Bizler Yüksel Grup olarak memleketimize böyle güzel bir eseri kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Başkanımın sözlerini taahhüt ederek kısa sürede oteli tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyoruz. Bu işi profesyonel vaziyette yapacak bir firma ile anlaşıp en kısa sürede yıkımını gerçekleştireceğiz” diye konuştu. Proje sonunda; ​54 oda, 120 yatak, 250 kişilik çok amaçlı salon ve yaklaşık 150 kişilik restoranı bulunacak otel binasının zemin katına ise 2 katlı 89 araçlık otopark ve 2 adet işyeri yapılacak.
"Gerede Belediyesi yaptığı çalışmalar ile ilçede önemli projeleri hayata geçirmeye devam ederken iki önemli proje için de imzalar atıldı."

Yıllardır metruk halde bulunan Kervan Otel'i satın alan Gerede Belediyesi, düğmeye bastı. Otel binası yıkılıp yerine modern iş merkezi yapılacak.

İlçemizin kronikleşmiş ve mülkiyetinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle metruk halde bulunan 9.340 metrekare toplam inşaat alanına sahip olan Kervan Otel sonunda hak ettiği değeri bulmaya hazır.

Gerede Belediyesi yaptığı çalışmalar ile ilçede önemli projeleri hayata geçirmeye devam ederken iki önemli proje için de imzalar atıldı.

Kervan Otel olarak kullanılan ve Bolu İl Özel İdaresi’nden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın çabaları neticesinde mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne kazandırılan Kervan Otel Projesi geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkmıştı.

Kervan Otel binasının Gerede Belediyesi toplantı salonunda yapılan sözleşme törenine ihaleyi kazanan Yüksel Grup firması yetkilileri ile Belediye Başkanı Mustafa Allar ve ilgili birim müdürleri katıldı.

İhale şartnamesinde 30 aylık teslimat süresinin şart koşulduğu otel binasının Yüksel Grup firmasının yetkilileri tarafından hızlandırılarak 2019 yılsonunda açılarak faaliyete gireceği belirtildi. Firma yetkilileri ilk kazma vurma tarihinin bu ay olacağını ve yıkım ile start alacaklarını belirttiler.

Sözleşme töreninde konuşan Gerede Belediye Başkan Mustafa Allar; “Kervan Otel’in ihalesini Yüksel Grup firması almaya hak kazanmıştır. 30 aylık bir süreç olmasına karşın 2019 yılsonuna kadar alan firmamızın İlçemize hizmet verme aşamasına geleceğine inancım tamdır. Kervan Otel’imizin 12 Temmuz 2018 tarihinde ihalesini yaptık ve komisyonumuz tarafından onaylanmıştır, alan firmamızda kesin teminat mektuplarını yatırarak bugün itibariyle başlamıştır. İlçemize ve firma sahibimiz Yüksel Grup’a hayırlı olmasını diliyorum. Bu proje seçim beyannamemizde yer almayan çok önemli ve değerli bir proje. Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte şehrin göbeğinde metruk işe yaramayan bir binanın yerine Gerede’nin ihtiyaçlarına cevap verecek kıymetli bir eser kazanılmış olacak” ifadelerine yer verdi.

Yüksel Grup firma yetkilisi Hüseyin Yüksel ise, “Bizler Yüksel Grup olarak memleketimize böyle güzel bir eseri kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Başkanımın sözlerini taahhüt ederek kısa sürede oteli tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyoruz. Bu işi profesyonel vaziyette yapacak bir firma ile anlaşıp en kısa sürede yıkımını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Proje sonunda; ​54 oda, 120 yatak, 250 kişilik çok amaçlı salon ve yaklaşık 150 kişilik restoranı bulunacak otel binasının zemin katına ise 2 katlı 89 araçlık otopark ve 2 adet işyeri yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.