Gerede'ye gelmeye başladılar

SPOR 05.08.2019 - 13:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1738+ kez okundu.
 

Gerede'ye gelmeye başladılar

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Başkan Allar; 'İlçemizin göz bebeği, futbol takımlarımızın yıllardır uğrak yeri olan Esentepe Otel’in restoresinin tamamlanarak hizmete girmesiyle takımlarımızı misafir etmeye başladık.' dedi."
Ülkemizin büyük kulüplerinden biri olan Beşiktaş Jimnastik Kulubü’nün kiraladığı ve restore ederek hizmete açtığı Gerede Esentepe Otel, futbol takımlarının uğrak yeri olmaya başladı. Hizmete giren The Signe/Esentepe Otel’in ilk misafirleri, Azerbaycan Süper Lig Takımı Keşla ve 3. Lig takımı Batman Petrolspor oldu. İlçe Protokolü ve HSK Başkanı Mehmet Yılmaz antrenmanları izledi. İlçeye gelen HSK Başkanı Mehmet Yılmaz yeni hizmete giren Beşiktaş’a ait otelin futbol sahasında incelemelerde bulundu. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ve Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın eşlik ettiği Yılmaz; doğal klima ortamında Gerede’de kondisyon yüklemesi yapan Batman Petrol Spor’un antremanını izledi. Eski Milli Futbolcu ve bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen Batman Petrol Spor Teknik Direktörü Orhan Kapucu kendilerini ziyarete gelen protokole teşekkür ederek; “Gerek futbolculuk dönemimde, gerekse teknik direktörlük yaşantımda bir çok kampa katıldım. Ne yurt dışında, ne yurt içinde bu kadar güzel kamp merkezi görmedim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Takımlara ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunulması amacıyla Esentepe mesireliğinin arka tarafındaki futbol sahasına giden yollar ise Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatıyla asfaltlandı. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Allar; “İlçemizin göz bebeği, futbol takımlarımızın yıllardır uğrak yeri olan Esentepe Otel’in restoresinin tamamlanarak hizmete girmesiyle takımlarımızı misafir etmeye başladık. Yıllardır olduğu gibi bundan sonrada futbol takımlarımızı en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız. Ağustos ayı içerisinde de resmi açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Başkan Allar; 'İlçemizin göz bebeği, futbol takımlarımızın yıllardır uğrak yeri olan Esentepe Otel’in restoresinin tamamlanarak hizmete girmesiyle takımlarımızı misafir etmeye başladık.' dedi."

Ülkemizin büyük kulüplerinden biri olan Beşiktaş Jimnastik Kulubü’nün kiraladığı ve restore ederek hizmete açtığı Gerede Esentepe Otel, futbol takımlarının uğrak yeri olmaya başladı. Hizmete giren The Signe/Esentepe Otel’in ilk misafirleri, Azerbaycan Süper Lig Takımı Keşla ve 3. Lig takımı Batman Petrolspor oldu.

İlçe Protokolü ve HSK Başkanı Mehmet Yılmaz antrenmanları izledi. İlçeye gelen HSK Başkanı Mehmet Yılmaz yeni hizmete giren Beşiktaş’a ait otelin futbol sahasında incelemelerde bulundu. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ve Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın eşlik ettiği Yılmaz; doğal klima ortamında Gerede’de kondisyon yüklemesi yapan Batman Petrol Spor’un antremanını izledi.

Eski Milli Futbolcu ve bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen Batman Petrol Spor Teknik Direktörü Orhan Kapucu kendilerini ziyarete gelen protokole teşekkür ederek; “Gerek futbolculuk dönemimde, gerekse teknik direktörlük yaşantımda bir çok kampa katıldım. Ne yurt dışında, ne yurt içinde bu kadar güzel kamp merkezi görmedim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Takımlara ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunulması amacıyla Esentepe mesireliğinin arka tarafındaki futbol sahasına giden yollar ise Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatıyla asfaltlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Allar; “İlçemizin göz bebeği, futbol takımlarımızın yıllardır uğrak yeri olan Esentepe Otel’in restoresinin tamamlanarak hizmete girmesiyle takımlarımızı misafir etmeye başladık. Yıllardır olduğu gibi bundan sonrada futbol takımlarımızı en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız. Ağustos ayı içerisinde de resmi açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.