Gerede'de de eş zamanlı başlatıldı

YAŞAM 14.02.2019 - 09:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2023+ kez okundu.
 

Gerede'de de eş zamanlı başlatıldı

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; 'Tüm Türkiye’de olduğu gibi bizlerde eş zamanlı olarak bu programı gerçekleştiriyoruz,' dedi"
İçişleri Bakanlığı tarafından ''Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın'' sloganıyla 2019 yılı ''Yaya Öncelikli Trafik'' yılı ilan edilmesiyle ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek kampanya yapılması kararlaştırılmıştı. Bu kapsamda ilçemizde de eş zamanlı olarak düzenlenen ''Yaya Öncelikli Trafik'' etkinliği Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Etem Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdür Erkan Çetin, Gerede Bölge Trafik Amiri M. Kürşat Ergün, daire müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamasında “Trafik konusunda vatandaşlarımızın farkındalığını ve bilincini arttırmak için eş zamanlı bir program yürütülüyor. Vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyma noktasındaki farkındalığı arttırmak için İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun önderliğinde böyle bir program düzenleniyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi bizlerde eş zamanlı olarak bu programı gerçekleştiriyoruz. Amaç, dezavantajlı yayanın öncelikli olduğunun ülkemizde de özümsenip benimsenmesi ve trafiğin bu şekilde işlemesi, farkındalık oluşturan etkinliklerimizle trafik güvenliği noktasında daha üst seviyeleri çıkarız diye temenni ediyorum" dedi.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; 'Tüm Türkiye’de olduğu gibi bizlerde eş zamanlı olarak bu programı gerçekleştiriyoruz,' dedi"

İçişleri Bakanlığı tarafından ''Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın'' sloganıyla 2019 yılı ''Yaya Öncelikli Trafik'' yılı ilan edilmesiyle ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek kampanya yapılması kararlaştırılmıştı.

Bu kapsamda ilçemizde de eş zamanlı olarak düzenlenen ''Yaya Öncelikli Trafik'' etkinliği Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Etem Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdür Erkan Çetin, Gerede Bölge Trafik Amiri M. Kürşat Ergün, daire müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamasında “Trafik konusunda vatandaşlarımızın farkındalığını ve bilincini arttırmak için eş zamanlı bir program yürütülüyor. Vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyma noktasındaki farkındalığı arttırmak için İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun önderliğinde böyle bir program düzenleniyor.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi bizlerde eş zamanlı olarak bu programı gerçekleştiriyoruz. Amaç, dezavantajlı yayanın öncelikli olduğunun ülkemizde de özümsenip benimsenmesi ve trafiğin bu şekilde işlemesi, farkındalık oluşturan etkinliklerimizle trafik güvenliği noktasında daha üst seviyeleri çıkarız diye temenni ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.