Görenler, şaştı kaldı!..

YAŞAM 26.01.2019 - 10:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2496+ kez okundu.
 

Görenler, şaştı kaldı!..

"Kar yağışının durduğu bugünlerde ekipler yol kenarlarında kalan ve yayaların yürümesini zorlaştıran yerlerde ki bütün kar birikintilerini kamyonlara doldurarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor.."
Türkiye´yi etkisi altına alan ve ilçemizde de -20’lere kadar düşen hava sıcaklığı neticesinde yoğun şekilde yağan kar birikintileri, kar yağışının durmasının ardından temizleme çalışmaları ile devam ediyor. Acil eylem planına göre hareket eden belediye ekipleri, yoğun kar yağışını ve olumsuz hava şartlarını vatandaşlara htirmeden yolları açmaya devam ediyor. Atatürk Bulvarı’nda ki ve Cumhuriyet Caddesi’nde ki çalışmaları tamamlayan ekipler, Hal Pazarı’nda bulunan caddelerde ki kar birikintilerini yükleyip şehir dışına atmaya devam ediyor. Kar kalınlığının yer yer 50 cm’ye kadar ulaştığı alanlarda biriken karlar temizlenirken, Belediye ekipleri dün ise Çayboyu Caddesinde temizleme çalışmaları yaptı. Kar yağışının durduğu bugünlerde Gerede Belediyesi Atölye Amirliği Ekipleri yol kenarlarında kalan ve yayaların yürümesini zorlaştıran yerlerde ki bütün kar birikintilerini kamyonlara doldurarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor, ekipler 3 kepçe, 3 greyder ve 5 kamyonla ana cadde ve bağlantı yolları ile kaldırımları temizlemeye devam ediyor.
"Kar yağışının durduğu bugünlerde ekipler yol kenarlarında kalan ve yayaların yürümesini zorlaştıran yerlerde ki bütün kar birikintilerini kamyonlara doldurarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor.."

Türkiye´yi etkisi altına alan ve ilçemizde de -20’lere kadar düşen hava sıcaklığı neticesinde yoğun şekilde yağan kar birikintileri, kar yağışının durmasının ardından temizleme çalışmaları ile devam ediyor.

Acil eylem planına göre hareket eden belediye ekipleri, yoğun kar yağışını ve olumsuz hava şartlarını vatandaşlara htirmeden yolları açmaya devam ediyor. Atatürk Bulvarı’nda ki ve Cumhuriyet Caddesi’nde ki çalışmaları tamamlayan ekipler, Hal Pazarı’nda bulunan caddelerde ki kar birikintilerini yükleyip şehir dışına atmaya devam ediyor. Kar kalınlığının yer yer 50 cm’ye kadar ulaştığı alanlarda biriken karlar temizlenirken, Belediye ekipleri dün ise Çayboyu Caddesinde temizleme çalışmaları yaptı.

Kar yağışının durduğu bugünlerde Gerede Belediyesi Atölye Amirliği Ekipleri yol kenarlarında kalan ve yayaların yürümesini zorlaştıran yerlerde ki bütün kar birikintilerini kamyonlara doldurarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor, ekipler 3 kepçe, 3 greyder ve 5 kamyonla ana cadde ve bağlantı yolları ile kaldırımları temizlemeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.