4.5 yılda ne kadar döşendi?

GÜNDEM 08.01.2019 - 09:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 7656+ kez okundu.
 

4.5 yılda ne kadar döşendi?

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, sadece ana arterler değil Gerede’nin tüm mahallelerine asfalt ve parke taşı hizmetini götürdüklerini söyledi."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçede rekor düzeyde asfalt ve kaldırım çalışması yürütüldüğünü geçen 4,5 yılda Gerede’de ihtiyaç görülen bölgelere 55 kilometre asfalt atıldığını, bu rakamın ilçemiz için rekor olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Mustafa Allar, çalışmalar kapsamında 15 kilometre de kaldırım çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti. Başkan Allar; “Göreve geldiğim 2014 yılında “Vatandaşın ayağı çamura değmeyecek” demiştim. Sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Her yıl programlarımızı yaparak ortalama yıllara sari 30.000 ton sıcak asfalt attık. Emsal belediyelerle kıyaslanmayacak çapta asfalt harekatı yaptık. Yol Medeniyettir düsturuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu. Başkan Mustafa Allar, çalışmaları sürdürdüklerini, sadece ana arterler değil Gerede’nin tüm mahallelerine asfalt ve parke taşı hizmetini götürdüklerini söyledi. 2018 yılının bu son günlerinde Yeni Mahalle Vadi Sokak ve Horasan Sokak; Dayıoğlu Mahallesi Zambak, Menekşe, Çiğdem, Sümbül Sokaklar, Barbaros Caddesi, Hastane bahçesi komple asfaltlandı. Son haftalarda yapılan bu çalışmalarda yaklaşık 10.000 ton sıcak asfalt atıldı. 
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, sadece ana arterler değil Gerede’nin tüm mahallelerine asfalt ve parke taşı hizmetini götürdüklerini söyledi."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçede rekor düzeyde asfalt ve kaldırım çalışması yürütüldüğünü geçen 4,5 yılda Gerede’de ihtiyaç görülen bölgelere 55 kilometre asfalt atıldığını, bu rakamın ilçemiz için rekor olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Mustafa Allar, çalışmalar kapsamında 15 kilometre de kaldırım çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Başkan Allar; “Göreve geldiğim 2014 yılında “Vatandaşın ayağı çamura değmeyecek” demiştim. Sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Her yıl programlarımızı yaparak ortalama yıllara sari 30.000 ton sıcak asfalt attık. Emsal belediyelerle kıyaslanmayacak çapta asfalt harekatı yaptık. Yol Medeniyettir düsturuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Mustafa Allar, çalışmaları sürdürdüklerini, sadece ana arterler değil Gerede’nin tüm mahallelerine asfalt ve parke taşı hizmetini götürdüklerini söyledi.

2018 yılının bu son günlerinde Yeni Mahalle Vadi Sokak ve Horasan Sokak; Dayıoğlu Mahallesi Zambak, Menekşe, Çiğdem, Sümbül Sokaklar, Barbaros Caddesi, Hastane bahçesi komple asfaltlandı. Son haftalarda yapılan bu çalışmalarda yaklaşık 10.000 ton sıcak asfalt atıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.