Orada neler var, neler!..

SİYASET 03.12.2018 - 13:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2300+ kez okundu.
 

Orada neler var, neler!..

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Hibe yoluyla ve kendi bütçemizle belediyemize 40 adet kamyonet, kamyon, pikap, greyder, otobüs, itfaiye aracı, cenaze taşıma yıkama aracı ve iş makinası kazandırdık."
Belediye Başkanı Mustafa Allar, ekonomik ömrünü tamamlamış, belediyeye zarar ettiren araçları devre dışı bıraktıklarını anlattı. Göreve geldiği günden bugüne kadar 4,5 yılda belediye araç filosuna 40 araç kazandıran ve yenileme çalışmalarına devam eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar takdir topluyor. Belediye Başkanı Mustafa Allar konuya ilşikin yaptığı açıklamada; “Belediyemizin işlerinin hızlı bir şekilde yürüyebilmesi için araç parkurumuzu elimizden geldiği kadar güçlendirmemiz gerekiyor. Şükürler olsun ki hibe yoluyla ve kendi bütçemizle belediyemize 40 adet kamyonet, kamyon, pikap, greyder, otobüs, itfaiye aracı, cenaze taşıma yıkama aracı ve iş makinası kazandırdık. Ekonomik ömrünü tamamlamış, belediyeye zarar ettiren araçları devre dışı bırakıyoruz. Belediye hizmetlerinin verimli ve hızlı olması için araç parkurumuzu yenilemeye devam ediyoruz” sözlerine yer verdi. Edinilen diğer bilgilere göre, hizmet alımı ihalesini iptal ederek belediye üzerine devralınarak aylık yapılan 150.000 TL tasarruflarla belediyenin tüm araçlarını yenilediği ifade edildi.  
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Hibe yoluyla ve kendi bütçemizle belediyemize 40 adet kamyonet, kamyon, pikap, greyder, otobüs, itfaiye aracı, cenaze taşıma yıkama aracı ve iş makinası kazandırdık."

Belediye Başkanı Mustafa Allar, ekonomik ömrünü tamamlamış, belediyeye zarar ettiren araçları devre dışı bıraktıklarını anlattı.

Göreve geldiği günden bugüne kadar 4,5 yılda belediye araç filosuna 40 araç kazandıran ve yenileme çalışmalarına devam eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar takdir topluyor.

Belediye Başkanı Mustafa Allar konuya ilşikin yaptığı açıklamada; “Belediyemizin işlerinin hızlı bir şekilde yürüyebilmesi için araç parkurumuzu elimizden geldiği kadar güçlendirmemiz gerekiyor. Şükürler olsun ki hibe yoluyla ve kendi bütçemizle belediyemize 40 adet kamyonet, kamyon, pikap, greyder, otobüs, itfaiye aracı, cenaze taşıma yıkama aracı ve iş makinası kazandırdık. Ekonomik ömrünü tamamlamış, belediyeye zarar ettiren araçları devre dışı bırakıyoruz. Belediye hizmetlerinin verimli ve hızlı olması için araç parkurumuzu yenilemeye devam ediyoruz” sözlerine yer verdi.

Edinilen diğer bilgilere göre, hizmet alımı ihalesini iptal ederek belediye üzerine devralınarak aylık yapılan 150.000 TL tasarruflarla belediyenin tüm araçlarını yenilediği ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.