'Bunun mutluluğunu yaşıyoruz..'

YAŞAM 12.11.2018 - 09:09, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2152+ kez okundu.
 

'Bunun mutluluğunu yaşıyoruz..'

"Perşembe günü başlayan çalışmalar cuma akşamı tamamlanarak yol hizmete açıldı."
Yapımı tamamlanarak hizmete giren Devlet Hastanesi Ek Binasının yolları Gerede Belediyesi tarafından asfaltlandı. Perşembe günü başlayan çalışmalar cuma akşamı tamamlanarak yol hizmete açıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Vatandaşlarımız için elimizden gelen ne varsa her koşulda gerçekleştirmek bizim görevimizdir. Hastanemizi hepimiz kullanıyoruz daha modern şartlarda ve koşullarda yeni bir hastaneyi ilçemize kazandırdık bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Asfaltlama ve düzenleme çalışmalarını da tamamladık. İlçemize hayırlı olsun” sözlerini kullandı.  
"Perşembe günü başlayan çalışmalar cuma akşamı tamamlanarak yol hizmete açıldı."

Yapımı tamamlanarak hizmete giren Devlet Hastanesi Ek Binasının yolları Gerede Belediyesi tarafından asfaltlandı. Perşembe günü başlayan çalışmalar cuma akşamı tamamlanarak yol hizmete açıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Vatandaşlarımız için elimizden gelen ne varsa her koşulda gerçekleştirmek bizim görevimizdir. Hastanemizi hepimiz kullanıyoruz daha modern şartlarda ve koşullarda yeni bir hastaneyi ilçemize kazandırdık bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Asfaltlama ve düzenleme çalışmalarını da tamamladık. İlçemize hayırlı olsun” sözlerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.