Bayanlar için de ayrı bir stand kuruldu

YAŞAM 24.09.2018 - 09:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2650+ kez okundu.
 

Bayanlar için de ayrı bir stand kuruldu

"Belediye aşevinde hazırlanan aşure tatlısı, görevliler tarafından herhangi bir izdiham yaşanmadan hemşehrilerimize ikram edildi. "
Gerede Belediyesi aşure günü münasebetiyle 3000 kişilik aşure tatlısı ikram etti. Aşure tatlısı ikram programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Cumhuriyet Meydanında kurulan kazanlarla Aşure dağıtım programına katılan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, vatandaşların Muharrem ayını kutlayarak halka aşure dağıttı. Aşure dağıtım programında bayanlar için de ayrı bir stand kuruldu. Burada ikramı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı ve yönetim kurulu üyeleri yaptı. Aşure dağıtımına Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Emniyet Müdürü Ethem Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak ve yönetim kurulu üyeleri, STK başkanları, Belediye meclis üyeleri katıldı. Aşure dağıtımı devam ederken İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu aşure duası yaptı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte vatandaşlara aşure dağıtan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, aşurenin geleneklerimizde önemli bir yer tuttuğunu belirterek, “Aşure günü nedeniyle tüm vatandaşlarımızın Muharrem ayını en içten dileklerimle kutluyorum. Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmesini, birlik ve beraberliğimizi artırmasını Cenab-ı Hak´tan niyaz ediyorum” dedi.
"Belediye aşevinde hazırlanan aşure tatlısı, görevliler tarafından herhangi bir izdiham yaşanmadan hemşehrilerimize ikram edildi. "

Gerede Belediyesi aşure günü münasebetiyle 3000 kişilik aşure tatlısı ikram etti. Aşure tatlısı ikram programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Cumhuriyet Meydanında kurulan kazanlarla Aşure dağıtım programına katılan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, vatandaşların Muharrem ayını kutlayarak halka aşure dağıttı. Aşure dağıtım programında bayanlar için de ayrı bir stand kuruldu. Burada ikramı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı ve yönetim kurulu üyeleri yaptı.

Aşure dağıtımına Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Emniyet Müdürü Ethem Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak ve yönetim kurulu üyeleri, STK başkanları, Belediye meclis üyeleri katıldı. Aşure dağıtımı devam ederken İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu aşure duası yaptı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte vatandaşlara aşure dağıtan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, aşurenin geleneklerimizde önemli bir yer tuttuğunu belirterek, “Aşure günü nedeniyle tüm vatandaşlarımızın Muharrem ayını en içten dileklerimle kutluyorum. Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmesini, birlik ve beraberliğimizi artırmasını Cenab-ı Hak´tan niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.