'4.5 yılda 53 kilometre sıcak asfalt attık..'

YAŞAM 10.09.2018 - 08:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2557+ kez okundu.
 

'4.5 yılda 53 kilometre sıcak asfalt attık..'

"İlçe merkezindeki yıpranmış ve ekonomik ömrünü tamamlamış kaldırımlar yenilenerek kısa zamanda halkın hizmetine sunulacak."
Ekonomik ömrünü tamamlayan kaldırımların yenilenmesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Atatürk Bulvarı Sedef Pastanesinden Sabancı Yurduna kadar olan bölümün sağ ve sol taraf olmak üzere yaklaşık 1 Km’lik alanda yenileme çalışmalarına başlandı.  Daha yaşanabilir bir Gerede için çalışmalarını aralıksız sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Göreve geldiğim günden bu yana ilçemiz mahallelerini, gerek meclis üyelerim, gerek birim amirlerimiz, gerekse muhtarlarımızla birlikte sokak, sokak dolaşıyoruz," dedi. Görülen eksik ve aksaklıkları not alarak gerekenlerin yapıldığını da işaret eden Başkan Allar; "4.5 yılda 53 kilometre sıcak asfalt attık, 13 kilometre kilit parke döşedik," diye konuştu. Yıpranmış ve ekonomik ömrünü tamamlamış kaldırımlar yenilenerek kısa zamanda halkın hizmetine sunulacak. Çalışmalar tamamlandığında alt arasta bölgesinde kaldırım çalışmaları devam edecek. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; "Göreve geldiğim günden bu yana ilçemiz mahallelerini, gerek meclis üyelerim, gerek birim amirlerimiz, gerekse muhtarlarımızla birlikte sokak, sokak dolaşarak gördüğümüz aksaklıkları not alıyoruz. İhtiyaç duyulan mevkilerde hızlı bir şekilde yol ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz," dedi: Gerede merkezinde 4.5 yılda 53 km sıcak asfalt attıklarını belirten Başkan Allar, şöyle devam etti; "13 Km kilit parke döşedik. Atatürk Bulvarı okullarımızın yoğun olduğu bir bölge, bu bölgedeki kaldırımlarla ilgili talepler vardı, ekiplerimiz değerlendirdi ve ekonomik ömrünü tamamlayan kaldırımların yenilenmesi ile ilgili çalışmalarımızı hemen başlattık. Ayrıca Esentepe Mesireliği, Yeni Mahalle Yüzüncü yıl Caddesi, Merkez Cami Sokak, Hacı Sadık Sokak ve Gül Sokak ve Seviller Mahallesi Yeni Hal sokak ta kaldırım ve kilit parke taşı çalışmalarımız tamamlandı, Nalbant Caddesinde de kaldırımlarımız yenilenecek, alt arasta bölgesinde yaptığımız çalışmaların devamı niteliğinde orada da kaldırım çalışmaları yapacağız, çalışmaları kısa zamanda tamamlamayı planlıyoruz hemşehrilerimize hayırlı olsun."
"İlçe merkezindeki yıpranmış ve ekonomik ömrünü tamamlamış kaldırımlar yenilenerek kısa zamanda halkın hizmetine sunulacak."

Ekonomik ömrünü tamamlayan kaldırımların yenilenmesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Atatürk Bulvarı Sedef Pastanesinden Sabancı Yurduna kadar olan bölümün sağ ve sol taraf olmak üzere yaklaşık 1 Km’lik alanda yenileme çalışmalarına başlandı. 

Daha yaşanabilir bir Gerede için çalışmalarını aralıksız sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Göreve geldiğim günden bu yana ilçemiz mahallelerini, gerek meclis üyelerim, gerek birim amirlerimiz, gerekse muhtarlarımızla birlikte sokak, sokak dolaşıyoruz," dedi.

Görülen eksik ve aksaklıkları not alarak gerekenlerin yapıldığını da işaret eden Başkan Allar; "4.5 yılda 53 kilometre sıcak asfalt attık, 13 kilometre kilit parke döşedik," diye konuştu.

Yıpranmış ve ekonomik ömrünü tamamlamış kaldırımlar yenilenerek kısa zamanda halkın hizmetine sunulacak. Çalışmalar tamamlandığında alt arasta bölgesinde kaldırım çalışmaları devam edecek.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; "Göreve geldiğim günden bu yana ilçemiz mahallelerini, gerek meclis üyelerim, gerek birim amirlerimiz, gerekse muhtarlarımızla birlikte sokak, sokak dolaşarak gördüğümüz aksaklıkları not alıyoruz. İhtiyaç duyulan mevkilerde hızlı bir şekilde yol ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz," dedi:

Gerede merkezinde 4.5 yılda 53 km sıcak asfalt attıklarını belirten Başkan Allar, şöyle devam etti; "13 Km kilit parke döşedik. Atatürk Bulvarı okullarımızın yoğun olduğu bir bölge, bu bölgedeki kaldırımlarla ilgili talepler vardı, ekiplerimiz değerlendirdi ve ekonomik ömrünü tamamlayan kaldırımların yenilenmesi ile ilgili çalışmalarımızı hemen başlattık.
Ayrıca Esentepe Mesireliği, Yeni Mahalle Yüzüncü yıl Caddesi, Merkez Cami Sokak, Hacı Sadık Sokak ve Gül Sokak ve Seviller Mahallesi Yeni Hal sokak ta kaldırım ve kilit parke taşı çalışmalarımız tamamlandı, Nalbant Caddesinde de kaldırımlarımız yenilenecek, alt arasta bölgesinde yaptığımız çalışmaların devamı niteliğinde orada da kaldırım çalışmaları yapacağız, çalışmaları kısa zamanda tamamlamayı planlıyoruz hemşehrilerimize hayırlı olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.