İhaleler yapıldı..

EKONOMİ 06.09.2018 - 14:41, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2728+ kez okundu.
 

İhaleler yapıldı..

"İhale kapsamı dışında kiralama usulüyle verilen dükkanların ise Mali Hizmetler ve Zabıta Müdürlüğünce satışları devam ediyor."
Başlangıç tarihi bilinmeyen, geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan, Gerede Belediyesi organizasyonuyla gerçekleştirilen Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı tarihleri 14-15-16 Eylül 1. Panayır, 28-29-30 Eylül 2.Panayır olmak üzere 3+3 gün süreyle yapılacak. Belediye tarafından Gerede Geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırının son hazırlıklarında tamamlanma aşamasına gelindi. 14 Eylül 2018 Cuma günü başlayacak olan panayır için dükkân ihaleleri de tamamlandı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın başkanlığında, encümen üyeleri Ahmet Tabak ve Recep Kaya’nın katılımıyla yürütülen ihalede lunapark, köfterciler, şekerciler, kahvehaneler, pastahaneler, tuvaletler ve lokantaların ihaleleri yapıldı. İhale sonunda konuşan Belediye Başkanı Allar; “Gerede’miz için ekonomik yönden ve tanıtımı açısından panayırın büyük önem arz ettiğini, geçmişi asırlar öncesine dayanan ve başlangıç tarihi bilinmeyen panayırlarımıza ülkemizin her tarafından alıcı ve satıcılar gelmektedir. İhalesi yapılan dükkanların esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum, helalinden hayırlı kazançlar temenni ediyorum,” sözlerine yer verdi. İhale kapsamı dışında kiralama usulüyle verilen dükkanların ise Mali Hizmetler ve Zabıta Müdürlüğünce satışları devam ediyor.
"İhale kapsamı dışında kiralama usulüyle verilen dükkanların ise Mali Hizmetler ve Zabıta Müdürlüğünce satışları devam ediyor."

Başlangıç tarihi bilinmeyen, geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan, Gerede Belediyesi organizasyonuyla gerçekleştirilen Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı tarihleri 14-15-16 Eylül 1. Panayır, 28-29-30 Eylül 2.Panayır olmak üzere 3+3 gün süreyle yapılacak.

Belediye tarafından Gerede Geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırının son hazırlıklarında tamamlanma aşamasına gelindi. 14 Eylül 2018 Cuma günü başlayacak olan panayır için dükkân ihaleleri de tamamlandı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın başkanlığında, encümen üyeleri Ahmet Tabak ve Recep Kaya’nın katılımıyla yürütülen ihalede lunapark, köfterciler, şekerciler, kahvehaneler, pastahaneler, tuvaletler ve lokantaların ihaleleri yapıldı.

İhale sonunda konuşan Belediye Başkanı Allar; “Gerede’miz için ekonomik yönden ve tanıtımı açısından panayırın büyük önem arz ettiğini, geçmişi asırlar öncesine dayanan ve başlangıç tarihi bilinmeyen panayırlarımıza ülkemizin her tarafından alıcı ve satıcılar gelmektedir. İhalesi yapılan dükkanların esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum, helalinden hayırlı kazançlar temenni ediyorum,” sözlerine yer verdi.

İhale kapsamı dışında kiralama usulüyle verilen dükkanların ise Mali Hizmetler ve Zabıta Müdürlüğünce satışları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.