Mayıs ayında teslim edilecek..

YAŞAM 05.09.2018 - 13:54, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1493+ kez okundu.
 

Mayıs ayında teslim edilecek..

"Gerede, Dörtdivan ve Yeniçağa ilçelerinin uzun vadeli içme suyu ihtiyacını karşılayacak Tekke Barajı’nda çalışmalar devam ediyor."
İlimizde 155 bin 230 dekar zirai alanı su ile buluşturacak ve yılda 9,2 milyon metreküp içme, kullanma ve endüstri suyu temin edilecek Tekke Barajı inşaatında çalışmalar son çeyrekte. Bolu'da 155 bin 230 dekar zirai alanı su ile buluşturacak ve yılda 9,2 milyon metreküp içme, kullanma ve endüstri suyu temin edilmek suretiyle Gerede, Dörtdivan ve Yeniçağa ilçelerinin uzun vadeli içme suyu ihtiyacını karşılayacak Tekke Barajı’nda çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların yüzde 86’lık kısmı tamamlanırken barajın 2019 Mayıs ayında yüklenici firma tarafından teslimatının yapılması planlanıyor.
"Gerede, Dörtdivan ve Yeniçağa ilçelerinin uzun vadeli içme suyu ihtiyacını karşılayacak Tekke Barajı’nda çalışmalar devam ediyor."

İlimizde 155 bin 230 dekar zirai alanı su ile buluşturacak ve yılda 9,2 milyon metreküp içme, kullanma ve endüstri suyu temin edilecek Tekke Barajı inşaatında çalışmalar son çeyrekte.

Bolu'da 155 bin 230 dekar zirai alanı su ile buluşturacak ve yılda 9,2 milyon metreküp içme, kullanma ve endüstri suyu temin edilmek suretiyle Gerede, Dörtdivan ve Yeniçağa ilçelerinin uzun vadeli içme suyu ihtiyacını karşılayacak Tekke Barajı’nda çalışmalar devam ediyor.

Çalışmaların yüzde 86’lık kısmı tamamlanırken barajın 2019 Mayıs ayında yüklenici firma tarafından teslimatının yapılması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.