Gerede'de de kutlandı..

GÜNDEM 31.08.2018 - 08:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3042+ kez okundu.
 

Gerede'de de kutlandı..

"Çelenk sunma programının ardından kutlama heyeti Gerede Kaymakamlığı’na geçerek tebrik kabulü ile devam etti."
Gerede'de; 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma programı düzenlendi. Her yıl Zafer Bayramı olarak kutlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin bu yıl 96. yıldönümünü ilçemizde de etkinliklerle kutlandı. Sabah 07.00’de hazırlıklarına başlanan kutlama etkinlikleri çerçevesinde; resmi daireler, askeri birlikler, cadde ve meydanlar Türk Bayrağı ile donatıldı. Resmi olarak saat 08.30’da İstiklal Marşı ile başlatılan kutlama etkinliklerine; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Garnizon Komutanlığı, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından çelenkler, anıt alanına yerleştirildi. Kutlamada güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri kutlama alanında hazır bulundu. Çelenk sunma programının ardından kutlama heyeti Gerede Kaymakamlığı’na geçerek tebrik kabulü ile devam etti.
"Çelenk sunma programının ardından kutlama heyeti Gerede Kaymakamlığı’na geçerek tebrik kabulü ile devam etti."

Gerede'de; 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma programı düzenlendi.

Her yıl Zafer Bayramı olarak kutlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin bu yıl 96. yıldönümünü ilçemizde de etkinliklerle kutlandı. Sabah 07.00’de hazırlıklarına başlanan kutlama etkinlikleri çerçevesinde; resmi daireler, askeri birlikler, cadde ve meydanlar Türk Bayrağı ile donatıldı.

Resmi olarak saat 08.30’da İstiklal Marşı ile başlatılan kutlama etkinliklerine; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Garnizon Komutanlığı, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından çelenkler, anıt alanına yerleştirildi. Kutlamada güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri kutlama alanında hazır bulundu.

Çelenk sunma programının ardından kutlama heyeti Gerede Kaymakamlığı’na geçerek tebrik kabulü ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.