Tüm hızı ile devam ediyor

YAŞAM 17.08.2018 - 15:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1429+ kez okundu.
 

Tüm hızı ile devam ediyor

"İlçemizde kilitli parke, tretuvar ve kaldırım çalışmaları Belediye Başkanı Mustafa Allar´ın talimatıyla tüm hızı ile devam ediyor."
Ekonomik ömrünü tamamlayan kaldırımların yenilenmesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizin ihtiyaç duyulan yerlerinde tamamlanan kaldırım çalışmaları havaların ısınmasıyla birlikte yeniden hız kazandı. İlçemizde kilitli parke, tretuvar ve kaldırım çalışmaları Belediye Başkanı Mustafa Allar´ın talimatıyla tüm hızı ile devam ediyor. Havaların ısınmasıyla çalışmalarına hız veren ekipler Atatürk Bulvarı Sedef Pastanesinden Sabancı Yurduna kadar olan bölümün sağ ve sol taraf olmak üzere yaklaşık 1 Km’lik alanda, Seviller Mahallesi Yeni Hal sokakta kaldırım yenileme, parke yapım çalışmaların eski kaldırımların yerinden sökülüp yerine yenilerinin yapılması çalışmalarına başlanıldı. Kaldırım ve parkelerin yenilenmesinden hoşnut olan esnaf ve vatandaşlarımız çalışmaları memnuniyetle ve takdirle karşıladı. Esnaflarımızla istişarelerde bulunan ve çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar konuşmasında; “Göreve geldiğimiz günden beri ihtiyaç duyulan her mahallemizin her sokağımızın kaldırım ve parke yapımlarına tüm hızı ile devam edilmektedir. 2018 yılı programında Şehrin en çok kullanılan yollarının yenilemesini yapıyoruz. Esnafımıza ve vatandaşlarımızın hizmetlerine bir yenisini daha eklemenin mutluluğu içindeyiz. Rabbim bütün esnaflarımıza hayırlı iş ve bol kazançlar nasip etsin” sözlerini kullandı.
"İlçemizde kilitli parke, tretuvar ve kaldırım çalışmaları Belediye Başkanı Mustafa Allar´ın talimatıyla tüm hızı ile devam ediyor."

Ekonomik ömrünü tamamlayan kaldırımların yenilenmesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizin ihtiyaç duyulan yerlerinde tamamlanan kaldırım çalışmaları havaların ısınmasıyla birlikte yeniden hız kazandı.

İlçemizde kilitli parke, tretuvar ve kaldırım çalışmaları Belediye Başkanı Mustafa Allar´ın talimatıyla tüm hızı ile devam ediyor.

Havaların ısınmasıyla çalışmalarına hız veren ekipler Atatürk Bulvarı Sedef Pastanesinden Sabancı Yurduna kadar olan bölümün sağ ve sol taraf olmak üzere yaklaşık 1 Km’lik alanda, Seviller Mahallesi Yeni Hal sokakta kaldırım yenileme, parke yapım çalışmaların eski kaldırımların yerinden sökülüp yerine yenilerinin yapılması çalışmalarına başlanıldı.

Kaldırım ve parkelerin yenilenmesinden hoşnut olan esnaf ve vatandaşlarımız çalışmaları memnuniyetle ve takdirle karşıladı.

Esnaflarımızla istişarelerde bulunan ve çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar konuşmasında; “Göreve geldiğimiz günden beri ihtiyaç duyulan her mahallemizin her sokağımızın kaldırım ve parke yapımlarına tüm hızı ile devam edilmektedir. 2018 yılı programında Şehrin en çok kullanılan yollarının yenilemesini yapıyoruz. Esnafımıza ve vatandaşlarımızın hizmetlerine bir yenisini daha eklemenin mutluluğu içindeyiz. Rabbim bütün esnaflarımıza hayırlı iş ve bol kazançlar nasip etsin” sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.