Yeni Müdür, makama çıktı..

YAŞAM 16.08.2018 - 16:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2025+ kez okundu.
 

Yeni Müdür, makama çıktı..

"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede İlçe Tapu Müdürü olarak atanan ve göreve başlayan Ziya Başaran’ı kabul etti."
Mudurnu Tapu Müdürlüğü’nden Gerede Tapu Müdürlüğü’ne atanan Ziya Başaran, ilçedeki ilk görev gününde Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede İlçe Tapu Müdürü olarak atanan ve göreve başlayan Ziya Başaran’ı kabul etti. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, İlçe Tapu Müdürü olarak göreve başlayan Ziya Başaran’a  hayırlı olsun dileğinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.
"Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede İlçe Tapu Müdürü olarak atanan ve göreve başlayan Ziya Başaran’ı kabul etti."

Mudurnu Tapu Müdürlüğü’nden Gerede Tapu Müdürlüğü’ne atanan Ziya Başaran, ilçedeki ilk görev gününde Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret etti.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede İlçe Tapu Müdürü olarak atanan ve göreve başlayan Ziya Başaran’ı kabul etti. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, İlçe Tapu Müdürü olarak göreve başlayan Ziya Başaran’a  hayırlı olsun dileğinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.