'Fabrikamızda 300 kişi istihdam edeceğiz'

EKONOMİ 30.07.2018 - 13:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1694+ kez okundu.
 

'Fabrikamızda 300 kişi istihdam edeceğiz'

"Her geçen gün daha yoğun talep gören Gerede Organize Sanayi Bölgesine yeni bir fabrika daha kuruluyor. "
Gerede Organize Sanayi Bölgesi'ne fabrika kuracakları müjdesini veren iş adamları," Fabrikamızda yaklaşık olarak 300 kişi istihdam etmeyi planlıyoruz," diye konuştu. Her geçen gün daha yoğun talep gören Gerede Organize Sanayi Bölgesine yeni bir fabrika daha kuruluyor. Geçtiğimiz günlerde Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret eden M SALEM ALHAYEK AVİZELER Ltd. Şti. yetkilileri Organize Sanayi Bölgesine kuracakları Avize fabrikası ve Mobilya fabrikası hakkında bilgi verdiler. ve OSB Müdürü Mustafa Erdoğan’ında katıldığı toplantıda müjdeler üstüste verildi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a fabrika hakkında bilgi veren M SALEM ALHAYEK AVİZELER Ltd. Şti. yöneticileri; “Organize Sanayi Bölgesinde 2 Adet parsel satın aldık. 1. Parselde Avize üretimi 2. Parselde Mobilya üretimi yapacağız, fabrikalarımızın inşaatını en kısa sürede bitirerek üretime geçmeyi amaçlıyoruz, fabrikamızda yaklaşık olarak 300 kişi istihdam etmeyi planlıyoruz. Bize her türlü imkânı sağlayan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Bey’e çok teşekkür ediyoruz” dedi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ise; “M SALEM ALHAYEK AVİZELER Ltd. Şti. yöneticilerine İlçemize yaptıkları bu yatırımdan dolayı teşekkür ederim. Biz, sanayicilerimizi çekmek için çok önemli çabalar harcıyoruz. Göreve geldiğim ilk gün de söyledi. Gerede’ye çivi çakanın, yatırım kazandıranın, istihdam artıranın omzumuzda taşırız. Yeni yatırımcıların, yapılacak fabrikaların İlçemize, Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” sözlerine yer verdi.
"Her geçen gün daha yoğun talep gören Gerede Organize Sanayi Bölgesine yeni bir fabrika daha kuruluyor. "

Gerede Organize Sanayi Bölgesi'ne fabrika kuracakları müjdesini veren iş adamları," Fabrikamızda yaklaşık olarak 300 kişi istihdam etmeyi planlıyoruz," diye konuştu.

Her geçen gün daha yoğun talep gören Gerede Organize Sanayi Bölgesine yeni bir fabrika daha kuruluyor. Geçtiğimiz günlerde Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret eden M SALEM ALHAYEK AVİZELER Ltd. Şti. yetkilileri Organize Sanayi Bölgesine kuracakları Avize fabrikası ve Mobilya fabrikası hakkında bilgi verdiler. ve OSB Müdürü Mustafa Erdoğan’ında katıldığı toplantıda müjdeler üstüste verildi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a fabrika hakkında bilgi veren M SALEM ALHAYEK AVİZELER Ltd. Şti. yöneticileri; “Organize Sanayi Bölgesinde 2 Adet parsel satın aldık. 1. Parselde Avize üretimi 2. Parselde Mobilya üretimi yapacağız, fabrikalarımızın inşaatını en kısa sürede bitirerek üretime geçmeyi amaçlıyoruz, fabrikamızda yaklaşık olarak 300 kişi istihdam etmeyi planlıyoruz. Bize her türlü imkânı sağlayan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Bey’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ise; “M SALEM ALHAYEK AVİZELER Ltd. Şti. yöneticilerine İlçemize yaptıkları bu yatırımdan dolayı teşekkür ederim. Biz, sanayicilerimizi çekmek için çok önemli çabalar harcıyoruz. Göreve geldiğim ilk gün de söyledi. Gerede’ye çivi çakanın, yatırım kazandıranın, istihdam artıranın omzumuzda taşırız. Yeni yatırımcıların, yapılacak fabrikaların İlçemize, Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.