Geredeliler, meydanları doldurdu!

YAŞAM 16.07.2018 - 16:26, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1635+ kez okundu.
 

Geredeliler, meydanları doldurdu!

"Gerede’de binlerce vatandaş “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” sebebiyle düzenlenen etkinliklerde bir araya geldi."
Gerede'de binlerce vatandaş “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” sebebiyle düzenlenen etkinliklerde bir araya geldi.  15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen hain darbe girişiminde şehit düşünlerin anılması ve millet ruhunun tekrar yaşatılması için düzenlenen akşam etkinliklerine ilçe protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Gerede’de binlerce vatandaş “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” sebebiyle düzenlenen etkinliklerde bir araya geldi. Sabah şehitlik ziyareti ile başlayan etkinlikler saatlerin akşam 21.00’ı göstermesi ile Atatürk Bulvarı üzerindeki yürüyüş ile devam etti. Düzenlenen programa protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Etkinlikler kapsamında binlerce vatandaş Gerede Cumhuriyet Meydanı’ndan, Sabancı yurdu kavşağına yürüyüş gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanı’nda yürüyüşün son bulması ile anma törenine geçildi. İstiklal Marşı, saygı duruşu ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması ara ara canlı olarak verildi. Ardından ilçe protokolü tarafından konuşmalar gerçekleştirildi. Konuşmaların tamamlanmasının ardından semazen gösteri yapılarak şiirler okundu. İlerleyen saatlerde vatandaşlar tarafından “Demokrasi nöbeti” tutuldu. Gerede Kent merkezindeki bütün camilerde sela okundu.
"Gerede’de binlerce vatandaş “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” sebebiyle düzenlenen etkinliklerde bir araya geldi."
Gerede'de binlerce vatandaş “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” sebebiyle düzenlenen etkinliklerde bir araya geldi. 

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen hain darbe girişiminde şehit düşünlerin anılması ve millet ruhunun tekrar yaşatılması için düzenlenen akşam etkinliklerine ilçe protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Gerede’de binlerce vatandaş “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” sebebiyle düzenlenen etkinliklerde bir araya geldi. Sabah şehitlik ziyareti ile başlayan etkinlikler saatlerin akşam 21.00’ı göstermesi ile Atatürk Bulvarı üzerindeki yürüyüş ile devam etti.

Düzenlenen programa protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Etkinlikler kapsamında binlerce vatandaş Gerede Cumhuriyet Meydanı’ndan, Sabancı yurdu kavşağına yürüyüş gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanı’nda yürüyüşün son bulması ile anma törenine geçildi. İstiklal Marşı, saygı duruşu ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması ara ara canlı olarak verildi. Ardından ilçe protokolü tarafından konuşmalar gerçekleştirildi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından semazen gösteri yapılarak şiirler okundu. İlerleyen saatlerde vatandaşlar tarafından “Demokrasi nöbeti” tutuldu. Gerede Kent merkezindeki bütün camilerde sela okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.