Gerede'de, 'Milli Birlik'..

YAŞAM 13.07.2018 - 15:26, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1629+ kez okundu.
 

Gerede'de, 'Milli Birlik'..

"Melih Gökçek Kültür Merkezinde 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü vesilesiyle bir konferans düzenlendi."
Gerede'de, 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü konferansı düzenlendi.  Melih Gökçek Kültür Merkezinde tertip edilen konferansa Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkan Vekili İsmail Çetin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan konferansyta 15 Temmuz temalı sinevizyon gösterisi izlendi. Ardından Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal bir açılış konuşması yaptı. AİBÜ Öğretim Üyesi Ahmet Ercivan tarafından da 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü temalı sunum verilen konferansın ardından Kaymakam Ünsal, konuşmacı AİBÜ Öğretim Üyesi Ahmet Ercivan’a çiçek takdim etti.
"Melih Gökçek Kültür Merkezinde 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü vesilesiyle bir konferans düzenlendi."

Gerede'de, 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü konferansı düzenlendi. 

Melih Gökçek Kültür Merkezinde tertip edilen konferansa Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkan Vekili İsmail Çetin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan konferansyta 15 Temmuz temalı sinevizyon gösterisi izlendi. Ardından Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal bir açılış konuşması yaptı.

AİBÜ Öğretim Üyesi Ahmet Ercivan tarafından da 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü temalı sunum verilen konferansın ardından Kaymakam Ünsal, konuşmacı AİBÜ Öğretim Üyesi Ahmet Ercivan’a çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.