Geciktirmeyin, zaman azalıyor!

ASAYİŞ 22.05.2018 - 14:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2164+ kez okundu.
 

Geciktirmeyin, zaman azalıyor!

" 2 Mayıs’ta başlayan emlak ve çevre temizlik vergisi birinci taksit ödemelerinde son haftaya girildi."
Gerede’de mesken ve işyerlerine yönelik emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2018 yılı 1. taksit ödemelerinde son haftaya girildi. Mükellefler ödemelerini 31 Mayıs 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar yapabilecek. Emlak ve çevre temizlik vergisi birinci taksit ödemeleri 2 Mayıs’ta başladı. Son ödeme tarihi ise 31 Mayıs 2018 olarak belirlendi. Gerede Belediyesi'nce, konuyla ilgili yapılan açıklamada, mükelleflerin mağdur olmamaları, cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini ödemeleri anımsatıldı. Açıklamada; “Belediyemizde mesken ve iş yerlerine yönelik emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2018 yılı 1. taksit ödemeleri başladı. Vatandaşlarımız ödemelerini belediye tahsilat servisimize nakit ya da kredi kartıyla yapabileceği gibi e-belediye sistemi üzerinden kredi kartıyla da yapabilirler. Mükelleflerin mağdur olmamaları, cezalı duruma düşmemeleri adına vergilerini 31 Mayıs 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.
" 2 Mayıs’ta başlayan emlak ve çevre temizlik vergisi birinci taksit ödemelerinde son haftaya girildi."

Gerede’de mesken ve işyerlerine yönelik emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2018 yılı 1. taksit ödemelerinde son haftaya girildi. Mükellefler ödemelerini 31 Mayıs 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar yapabilecek.

Emlak ve çevre temizlik vergisi birinci taksit ödemeleri 2 Mayıs’ta başladı. Son ödeme tarihi ise 31 Mayıs 2018 olarak belirlendi.

Gerede Belediyesi'nce, konuyla ilgili yapılan açıklamada, mükelleflerin mağdur olmamaları, cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini ödemeleri anımsatıldı.

Açıklamada; “Belediyemizde mesken ve iş yerlerine yönelik emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2018 yılı 1. taksit ödemeleri başladı. Vatandaşlarımız ödemelerini belediye tahsilat servisimize nakit ya da kredi kartıyla yapabileceği gibi e-belediye sistemi üzerinden kredi kartıyla da yapabilirler. Mükelleflerin mağdur olmamaları, cezalı duruma düşmemeleri adına vergilerini 31 Mayıs 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.