Bu akşam son!..

EĞİTİM 10.05.2018 - 14:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2034+ kez okundu.
 

Bu akşam son!..

"Minik ellerin hazırladığı sergiyi kaçırmayın..."
Zahide Dayıoğlu 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencileri minik eller ile hazırladıkları meziyetlerini sergi ile süslendirdiler. Gerede İlçe Müftülüğü’ne bağlı Zahide Dayıoğlu 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencileri, yapılan açılış töreni ile meziyetlerini sergilediler.  Salı günü saat 10'da yapılan açılışı törenindeki sergi 10 Mayıs akşamına kadar açık kalacak. Üç gün boyunca devam edev minik eller sergisi ziyaretçilerini bekliyor. Dayıoğlu Mahallesi’nde bulunan Zahide Dayıoğlu Kur’an Kursu binasında açılan sergiye Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı ve müftülük personeli ile öğrenci velileri katılım sağladı.
"Minik ellerin hazırladığı sergiyi kaçırmayın..."

Zahide Dayıoğlu 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencileri minik eller ile hazırladıkları meziyetlerini sergi ile süslendirdiler.

Gerede İlçe Müftülüğü’ne bağlı Zahide Dayıoğlu 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencileri, yapılan açılış töreni ile meziyetlerini sergilediler. 

Salı günü saat 10'da yapılan açılışı törenindeki sergi 10 Mayıs akşamına kadar açık kalacak. Üç gün boyunca devam edev minik eller sergisi ziyaretçilerini bekliyor.

Dayıoğlu Mahallesi’nde bulunan Zahide Dayıoğlu Kur’an Kursu binasında açılan sergiye Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı ve müftülük personeli ile öğrenci velileri katılım sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.