Hayati tehlikeleri...

YAŞAM 21.02.2018 - 10:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2036+ kez okundu.
 

Hayati tehlikeleri...

"Takla atan otomobilin sürücüsü ile araçta bulunan Serkan ve Nurgül Balcı ile Selma Tabakcıoğlu ve Fıratcan Karakoç yaralandı."
Gerede yakınlarında otomobilin takla atması sonucu beş kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Dörtdivan Hacetler köyü yol ayrımında sürücüsünün kimliği belirlenemeyen otomobil, virajı alamayarak kontrolden çıktı. Takla atan otomobilin sürücüsü ile araçta bulunan Serkan ve Nurgül Balcı ile Selma Tabakcıoğlu ve Fıratcan Karakoç yaralandı. Olay yerine 112 Acil Servis ile Bolu, Dörtdivan ve Gerede belediyeleri itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
"Takla atan otomobilin sürücüsü ile araçta bulunan Serkan ve Nurgül Balcı ile Selma Tabakcıoğlu ve Fıratcan Karakoç yaralandı."

Gerede yakınlarında otomobilin takla atması sonucu beş kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Dörtdivan Hacetler köyü yol ayrımında sürücüsünün kimliği belirlenemeyen otomobil, virajı alamayarak kontrolden çıktı.

Takla atan otomobilin sürücüsü ile araçta bulunan Serkan ve Nurgül Balcı ile Selma Tabakcıoğlu ve Fıratcan Karakoç yaralandı.

Olay yerine 112 Acil Servis ile Bolu, Dörtdivan ve Gerede belediyeleri itfaiye ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalenin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.