Tanınmış isim, memleketini unutmadı!

GÜNDEM 20.02.2018 - 15:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2923+ kez okundu.
 

Tanınmış isim, memleketini unutmadı!

"Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı, Geredeli hemşehrimiz İsmail Alptekin bir takım ziyaretler yapmak üzere ilçemize geldi."
Bir dönemin ünlü siyasi isimlerinden aynı zamanda o dönemin Fazilet Partisi kurucu genel başkanlarından İsmail Alptekin, memleketini unutmadığını göstererek, bir takım nezaket ziyaretlerinde bulundu. Türkiye Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı, Geredeli hemşehrimiz İsmail Alptekin bir takım ziyaretler yapmak üzere ilçemiz Gerede’ye geldi. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret eden Türkiye Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin, bir takım ziyaretlerin ardından ilçemizden ayrıldı. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, yapılan nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti. Türkiye Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin ise Kaymakam Cengiz Ünsal’ın misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İsmail Alptekin’e, Gerede simgesi deri hediyesi takdim etti.
"Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı, Geredeli hemşehrimiz İsmail Alptekin bir takım ziyaretler yapmak üzere ilçemize geldi."

Bir dönemin ünlü siyasi isimlerinden aynı zamanda o dönemin Fazilet Partisi kurucu genel başkanlarından İsmail Alptekin, memleketini unutmadığını göstererek, bir takım nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Türkiye Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı, Geredeli hemşehrimiz İsmail Alptekin bir takım ziyaretler yapmak üzere ilçemiz Gerede’ye geldi.


Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret eden Türkiye Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin, bir takım ziyaretlerin ardından ilçemizden ayrıldı.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, yapılan nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti.

Türkiye Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin ise Kaymakam Cengiz Ünsal’ın misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İsmail Alptekin’e, Gerede simgesi deri hediyesi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.