İtfaiye erleri bilgisiz mi?

YAŞAM 25.01.2017 - 17:07, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1937+ kez okundu.
 

İtfaiye erleri bilgisiz mi?

Kitirler mahallesinde gece saatlerinde meydana gelen yangın, mahalle sakinlerine korku dolu dakikalar yaşattı.
Dün gece ilçemiz merkezinde meydana gelen yangın, korku dolu anlar yaşatırken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi can kaybını önledi. Kitirler mahallesinde H.D’ye ait evde gece geç saatlerde yangın çıktı. Tıkanan baca nedeniyle çıktığı ifade edilen yangın, mahalle sakinlerini hayli korkutuu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, herhangi bir can kaybının olmaması ise teselli kaynağı oldu. Erler, yetersiz mi? Öte yandan sosyal medya kullanıcıları, yangına müdahale eden itfaiye erlerinin yetersiz olduğunu savunurken, paylaşılan iletilerde ekiplerin; gerekli bilgi ve birikimden eksik oldukları öne sürüldü. Sosyal medya kullanıcısı bir vatandaş, yangın sonrası oluşan tepkisini; "Eğitimli itfaiyeciler zabıta oldu bilmeyen adamlarda itfaiyeci oldu vana nasıl açılır bilmiyorlar adamın evi kül oldu olacağı bu işte allahım daha büyük yangından korusun yoksa gerede itfaiyesi söndürme şansı hiç yok..." ifadeleri ile dile getirdi.
Kitirler mahallesinde gece saatlerinde meydana gelen yangın, mahalle sakinlerine korku dolu dakikalar yaşattı.

Dün gece ilçemiz merkezinde meydana gelen yangın, korku dolu anlar yaşatırken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi can kaybını önledi.

Kitirler mahallesinde H.D’ye ait evde gece geç saatlerde yangın çıktı. Tıkanan baca nedeniyle çıktığı ifade edilen yangın, mahalle sakinlerini hayli korkutuu.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, herhangi bir can kaybının olmaması ise teselli kaynağı oldu.

Erler, yetersiz mi?
Öte yandan sosyal medya kullanıcıları, yangına müdahale eden itfaiye erlerinin yetersiz olduğunu savunurken, paylaşılan iletilerde ekiplerin; gerekli bilgi ve birikimden eksik oldukları öne sürüldü.

Sosyal medya kullanıcısı bir vatandaş, yangın sonrası oluşan tepkisini; "Eğitimli itfaiyeciler zabıta oldu bilmeyen adamlarda itfaiyeci oldu vana nasıl açılır bilmiyorlar adamın evi kül oldu olacağı bu işte allahım daha büyük yangından korusun yoksa gerede itfaiyesi söndürme şansı hiç yok..." ifadeleri ile dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.