Seneye bitiyor!

SPOR 06.08.2018 - 09:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1817+ kez okundu.
 

Seneye bitiyor!

"Bahçelievler Mahallesi’ne yapılması planlanan spor tesisinin sözleşme töreninde açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, tesisin 2019 sezon sonuna kadar bitirileceğini duyurdu."
Gerede Belediyesi halkın spor ihtiyaçlarını karşılamak, sportif aktivite alanlarını arttırmak ve spora teşvik amaçlı gereksinimi karşılamak üzere yeni bir spor tesisi daha inşa edecek. Gerede Belediyesi tarafından ilçedeki spor kulüplerinin kullanımına sunulmak üzere yapılması planlanan spor tesisi sözleşmesi meclis toplantı salonunda imzalandı. Geçtiğimiz günlerde ihalesi gerçekleştirilen ve tek firma olarak katılan Ersa İnşaat Muzaffer Toksoy tarafından alınan Gerede Belediyesi Spor Tesisi’nin sözleşmesi imzalandı. Sözleşme imzalama törenine Belediye Başkanı Mustafa Allar ve ilgili birim müdürleri ile ihaleyi almaya hak kazanan Ersa İnşaat firma yetkilisi Muzaffer Toksoy katılım sağladı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ”Gerede Belediyesi olarak sporun tüm branşlarına desteğimizi artırarak sürdürüyoruz. Hamdolsun bu yöndeki çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz," dedi. Bahçelievler Mahallesi’ne yapılması planlanan spor tesisinin sözleşme töreninde açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, tesisin 2019 sezon sonuna kadar bitirileceğini duyurdu. Başkan Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Gerede Belediyesi olarak Geredespor Kulubü’nün konaklama ihtiyacını gidermek ve ilçemizdeki spor kulüplerine yerel yönetimler olarak destek vermek amacıyla Bahçelievler Mahallesi’ne yapılan spor tesisinin sözleşmesini imzaladık. Yerel yönetimler olarak amatör kulüplerimize destek vermezsek ayakta kalmaları zordur. Bizde bu vesile ile kulübümüzün daha başarılı bir lige çıkması ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılıp spora teşvik etmek düşüncesiyle böyle bir yatırım planladık. İhalemizi daha öncede belediyemizin işlerini yapan Muzaffer Toksoy beyefendi almaya hak kazandı. Komisyonumuz yapılan değerlendirmenin ardından sözleşmeyi imzalamayı uygun buldu ve bugün burada imzalamak üzere toplandık. Şartname süresinin 450 gün olarak belirlendiği ihalede işin yapım süresinin 2019 sezon sonuna kadar bitirileceğini düşünüyoruz. İlçemize ve Geredesporumuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. Firma yetkilisi Muzaffer Toksoy sözleşme sonrası yaptığı açıklama ile önümüzdeki hafta ilk kazmayı vurarak işe başlayacağını ve işi hızlandırarak önümüzdeki yıl teslim edeceğini belirtti. Proje sonunda 16 odalı tesis binası, sentetik mini saha, yemekhane, mutfak, çamaşırhane, fitness salonu, lobi ve teknik ihtiyaç odaları bulunan modern bir spor tesisi yapılacak.
"Bahçelievler Mahallesi’ne yapılması planlanan spor tesisinin sözleşme töreninde açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, tesisin 2019 sezon sonuna kadar bitirileceğini duyurdu."

Gerede Belediyesi halkın spor ihtiyaçlarını karşılamak, sportif aktivite alanlarını arttırmak ve spora teşvik amaçlı gereksinimi karşılamak üzere yeni bir spor tesisi daha inşa edecek.

Gerede Belediyesi tarafından ilçedeki spor kulüplerinin kullanımına sunulmak üzere yapılması planlanan spor tesisi sözleşmesi meclis toplantı salonunda imzalandı.

Geçtiğimiz günlerde ihalesi gerçekleştirilen ve tek firma olarak katılan Ersa İnşaat Muzaffer Toksoy tarafından alınan Gerede Belediyesi Spor Tesisi’nin sözleşmesi imzalandı. Sözleşme imzalama törenine Belediye Başkanı Mustafa Allar ve ilgili birim müdürleri ile ihaleyi almaya hak kazanan Ersa İnşaat firma yetkilisi Muzaffer Toksoy katılım sağladı.


Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ”Gerede Belediyesi olarak sporun tüm branşlarına desteğimizi artırarak sürdürüyoruz. Hamdolsun bu yöndeki çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz," dedi.

Bahçelievler Mahallesi’ne yapılması planlanan spor tesisinin sözleşme töreninde açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, tesisin 2019 sezon sonuna kadar bitirileceğini duyurdu.

Başkan Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Gerede Belediyesi olarak Geredespor Kulubü’nün konaklama ihtiyacını gidermek ve ilçemizdeki spor kulüplerine yerel yönetimler olarak destek vermek amacıyla Bahçelievler Mahallesi’ne yapılan spor tesisinin sözleşmesini imzaladık. Yerel yönetimler olarak amatör kulüplerimize destek vermezsek ayakta kalmaları zordur. Bizde bu vesile ile kulübümüzün daha başarılı bir lige çıkması ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılıp spora teşvik etmek düşüncesiyle böyle bir yatırım planladık. İhalemizi daha öncede belediyemizin işlerini yapan Muzaffer Toksoy beyefendi almaya hak kazandı. Komisyonumuz yapılan değerlendirmenin ardından sözleşmeyi imzalamayı uygun buldu ve bugün burada imzalamak üzere toplandık. Şartname süresinin 450 gün olarak belirlendiği ihalede işin yapım süresinin 2019 sezon sonuna kadar bitirileceğini düşünüyoruz. İlçemize ve Geredesporumuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.


Firma yetkilisi Muzaffer Toksoy sözleşme sonrası yaptığı açıklama ile önümüzdeki hafta ilk kazmayı vurarak işe başlayacağını ve işi hızlandırarak önümüzdeki yıl teslim edeceğini belirtti.

Proje sonunda 16 odalı tesis binası, sentetik mini saha, yemekhane, mutfak, çamaşırhane, fitness salonu, lobi ve teknik ihtiyaç odaları bulunan modern bir spor tesisi yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.