Polat'ın Gerede baskını!..

GÜNDEM 16.01.2018 - 16:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2162+ kez okundu.
 

Polat'ın Gerede baskını!..

"Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı ünlü oyuncu Necati Şaşmaz Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti."
Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka'yı makamında ziyaret ederek, bazı bilgiler aldı. Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı “Polat Alemdar” karakteriyle tanınan ünlü oyuncu ve yapımcı Necati Şaşmaz'ın Gerede üzerine bazı düşünceleri olduğu öğrenildi. Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı ünlü oyuncu Necati Şaşmaz Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ziyarette Necati Şaşmaz’a Novawood yönetim kurulu üyesi Halil Alioğlu da eşlik etti. Bilindiği gibi ilçemizde fabrikası olan Necati Şaşmaz mevcut yatırımları ve gelecekte yapmayı planladıkları yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.  Oldukça samimi ortamda geçen ziyaret de Belediye Başkanı Mustafa Allar ilçemizin yöresel ürünlerinden cüzdan kemer takımı takdim etti. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “İlçemize yatırım yapan herkes bizim için önemlidir değerlidir. Yapmayı Planladıkları Yatırımlarla İlgili İstişarelerde Bulunduk. Necati Şaşmaz’a ve Halil Alioğlu ağabeyimize nazik ziyaretlerinden ve sağladıkları istihdamdan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum,” diye konuştu. Belediye ziyaretinin adrından Gerede Ticaret ve Sanayi Odası'na geçen ünlü televizyon oyuncusu Alemdar, Ersin Kaşka ile birlikte ilçedeki yatırımları ve yatırım yapmak istediği konular üzerine bilgi alışverişinde bulundu. Şaşmaz’ın Gerede ziyaretinde kendisine Novawood Yönetim Kurulu Üyesi ve Eski Gerede Belediye Başkanı Halil Alioğlu eşlik etti. Sevenlerinin fotoğraf taleplerini geri çevirmeyen ve bol bol hatıra fotoğrafı çektiren oyuncu Necati Şaşmaz, daha sonra ilçeden ayrıldı
"Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı ünlü oyuncu Necati Şaşmaz Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti."

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka'yı makamında ziyaret ederek, bazı bilgiler aldı.

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı “Polat Alemdar” karakteriyle tanınan ünlü oyuncu ve yapımcı Necati Şaşmaz'ın Gerede üzerine bazı düşünceleri olduğu öğrenildi.

Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı ünlü oyuncu Necati Şaşmaz Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ziyarette Necati Şaşmaz’a Novawood yönetim kurulu üyesi Halil Alioğlu da eşlik etti. Bilindiği gibi ilçemizde fabrikası olan Necati Şaşmaz mevcut yatırımları ve gelecekte yapmayı planladıkları yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.  Oldukça samimi ortamda geçen ziyaret de Belediye Başkanı Mustafa Allar ilçemizin yöresel ürünlerinden cüzdan kemer takımı takdim etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “İlçemize yatırım yapan herkes bizim için önemlidir değerlidir. Yapmayı Planladıkları Yatırımlarla İlgili İstişarelerde Bulunduk. Necati Şaşmaz’a ve Halil Alioğlu ağabeyimize nazik ziyaretlerinden ve sağladıkları istihdamdan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum,” diye konuştu.

Belediye ziyaretinin adrından Gerede Ticaret ve Sanayi Odası'na geçen ünlü televizyon oyuncusu Alemdar, Ersin Kaşka ile birlikte ilçedeki yatırımları ve yatırım yapmak istediği konular üzerine bilgi alışverişinde bulundu.

Şaşmaz’ın Gerede ziyaretinde kendisine Novawood Yönetim Kurulu Üyesi ve Eski Gerede Belediye Başkanı Halil Alioğlu eşlik etti.

Sevenlerinin fotoğraf taleplerini geri çevirmeyen ve bol bol hatıra fotoğrafı çektiren oyuncu Necati Şaşmaz, daha sonra ilçeden ayrıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.