Başkan Allar: 'Elbette bizim görevimiz..'

EĞİTİM 28.11.2019 - 11:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1011+ kez okundu.
 

Başkan Allar: 'Elbette bizim görevimiz..'

"Geçtiğimiz günlerde düzenlenen farkındalık çalışmasında temizliğin ne denli önemli olduğunun vurgusu yapıldı."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, çevre temizliği bilincini oluşturmak ve daha temiz bir toplum için çevre etkinliği gerçekleştirildi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen farkındalık çalışmasında temizliğin ne denli önemli olduğunun vurgusu yapıldı. Öğrenciler ile çöp temizleme etkinliğine katılan Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Temizlemek elbette bizim görevimiz, ancak esas olan kirletmemektir," diye konuştu. Başkan Allar, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada; “Biz belediye olarak vatandaşlarımızın iyi bir hizmet alması için elimizden geleni yapıyoruz. Esentepe mesire alanı çevre il ve ilçelerden pek çok misafir ağırladığımız, güzel bir piknik alanımız. İlçemizde bölgemizin en güzel şekilde her şeyi ile mükemmel piknik yapabilecek böyle güzel alanımız var ama maalesef zaman zaman sorumsuzca kirletilmesi ve temiz bırakılmaması bizleri üzüyor. Temizlemek elbette bizim görevimiz, ancak esas olan kirletmemektir. Okul Müdürlerimize, Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Personelimiz çevre etkinliği organizasyonu gerçekleştirdik. Faydalı ve bilinçli olan bu etkinliği düzenleyen Okul Müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve temizlik işleri personelime teşekkür ederim. Gerek İlçe merkezinde olsun gerekse piknik alanlarımızda olsun halkımızdan talebimiz daha titiz olmaları yönündedir,” sözlerine yer verdi.
"Geçtiğimiz günlerde düzenlenen farkındalık çalışmasında temizliğin ne denli önemli olduğunun vurgusu yapıldı."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, çevre temizliği bilincini oluşturmak ve daha temiz bir toplum için çevre etkinliği gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen farkındalık çalışmasında temizliğin ne denli önemli olduğunun vurgusu yapıldı. Öğrenciler ile çöp temizleme etkinliğine katılan Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Temizlemek elbette bizim görevimiz, ancak esas olan kirletmemektir," diye konuştu.

Başkan Allar, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada; “Biz belediye olarak vatandaşlarımızın iyi bir hizmet alması için elimizden geleni yapıyoruz. Esentepe mesire alanı çevre il ve ilçelerden pek çok misafir ağırladığımız, güzel bir piknik alanımız. İlçemizde bölgemizin en güzel şekilde her şeyi ile mükemmel piknik yapabilecek böyle güzel alanımız var ama maalesef zaman zaman sorumsuzca kirletilmesi ve temiz bırakılmaması bizleri üzüyor.

Temizlemek elbette bizim görevimiz, ancak esas olan kirletmemektir. Okul Müdürlerimize, Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Personelimiz çevre etkinliği organizasyonu gerçekleştirdik.

Faydalı ve bilinçli olan bu etkinliği düzenleyen Okul Müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve temizlik işleri personelime teşekkür ederim. Gerek İlçe merkezinde olsun gerekse piknik alanlarımızda olsun halkımızdan talebimiz daha titiz olmaları yönündedir,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.