'Haydi mayhaya, mayhaya..'

YAŞAM 09.07.2018 - 16:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2790+ kez okundu.
 

'Haydi mayhaya, mayhaya..'

"Her yıl Gerede'de yapılan Geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırı'nın bu yılki tarihleri açıklandı."
Başlangıç tarihi bilinmeyen ve geçmişi asırlar öncesine dayanan, Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırının tarihleri açıklandı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Tüm halkımızı Gerede'nin tabi güzelliklerini görmeye panayırımız da meşhur kızarmış kaz, şakşak helvası ve köfter yemeye davet ediyorum” diye konuştu. Türkiye'nin en büyük hayvan ve emtia panayırları arasında yer alan Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı’nın ikinci etabı da yine renkli görüntülere sahne olacak. Gerede Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen başlangıcı asırlar öncesine dayanan Gerede Belediyesi organizasyonuyla gerçekleştirilen geleneksel hayvan ve emtia panayırının ilk etabı 14-15-16 Eylül 2018 olarak açıklanırken ikinci etabı ise 28-29-30 Eylül 2018 tarihleri olarak belirlendi. Gerede'de kurulan ve Türkiye'nin en büyük hayvan ve emtia panayırında alışveriş yapılırken, Gerede'nin meşhur kızarmış kazı ve şak şak helvası yeniliyor. Geredemize ekonomik yönden ve tanıtımı açısından panayırın büyük önem arz ettiğine değinen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Geçmişi asırlar öncesine dayanan, başlangıç tarihi bilinmeyen panayırlarımıza ülkemizin her tarafından alıcı ve satıcılar gelmektedir. Tüm halkımızı Gerede'nin tabi güzelliklerini görmeye, panayırımız da meşhur kızarmış kaz, şak şak helvası ve köfte yemeye davet ediyorum” dedi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Geçmişi asırlar öncesine dayanan, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırımıza 81 İlden gelen tüm misafirlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız” diye konuştu.
"Her yıl Gerede'de yapılan Geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırı'nın bu yılki tarihleri açıklandı."

Başlangıç tarihi bilinmeyen ve geçmişi asırlar öncesine dayanan, Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırının tarihleri açıklandı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Tüm halkımızı Gerede'nin tabi güzelliklerini görmeye panayırımız da meşhur kızarmış kaz, şakşak helvası ve köfter yemeye davet ediyorum” diye konuştu.

Türkiye'nin en büyük hayvan ve emtia panayırları arasında yer alan Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı’nın ikinci etabı da yine renkli görüntülere sahne olacak.

Gerede Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen başlangıcı asırlar öncesine dayanan Gerede Belediyesi organizasyonuyla gerçekleştirilen geleneksel hayvan ve emtia panayırının ilk etabı 14-15-16 Eylül 2018 olarak açıklanırken ikinci etabı ise 28-29-30 Eylül 2018 tarihleri olarak belirlendi.

Gerede'de kurulan ve Türkiye'nin en büyük hayvan ve emtia panayırında alışveriş yapılırken, Gerede'nin meşhur kızarmış kazı ve şak şak helvası yeniliyor.

Geredemize ekonomik yönden ve tanıtımı açısından panayırın büyük önem arz ettiğine değinen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Geçmişi asırlar öncesine dayanan, başlangıç tarihi bilinmeyen panayırlarımıza ülkemizin her tarafından alıcı ve satıcılar gelmektedir. Tüm halkımızı Gerede'nin tabi güzelliklerini görmeye, panayırımız da meşhur kızarmış kaz, şak şak helvası ve köfte yemeye davet ediyorum” dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Geçmişi asırlar öncesine dayanan, başlangıç tarihi bilinmeyen Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırımıza 81 İlden gelen tüm misafirlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.