Başkan Allar, düzeltecek..

GÜNDEM 12.07.2016 - 19:48, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2755+ kez okundu.
 

Başkan Allar, düzeltecek..

Başkan Allar, şehir içi trafik akışını sağlayan bazı güzergâhlarda değişikliğe gidildiğini duyurdu.
İlçede yaşayan vatandaşların sesine kulak veren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar,  gelen talepleri değerlendirerek, hayata geçiriyor. Başkan Allar, şehir içi trafik akışını sağlayan bazı güzergâhlarda değişikliğe gidildiğini duyurdu. İlçe esnafı ve vatandaşlardan gelen talepler, yapılan incelemeler sonrasında şehir içi trafik akışında yapılan düzenlemeler devam ediyor. İlgililerden yapılan açıklamaya göre; Atatürk Bulvarı Üst Caddede Garanti Bankasından, Sedef Pastanesine kadar olan kısım yan park haline getirilerek, Sedef Pastanesi önünden yasak olan “U” dönüşü serbest hale getirildi. Yeni Okul Sokaktan (Hal Pazarından), Atatürk Bulvarı Alt Yola çıkış yasaklandı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Şehir içi trafik akışını ferahlatmak, trafikte düzeni sağlamak adına Trafik Komisyonu ile birlikte istişareler yaparak şehir içi trafiğinde bazı değişiklikler yapıyoruz. Vatandaşlarımız ve esnaflarımızda yaptığımız çalışmalardan memnun. Şehir içi trafik düzenlemelerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek,” sözlerine yer verdi.
Başkan Allar, şehir içi trafik akışını sağlayan bazı güzergâhlarda değişikliğe gidildiğini duyurdu.

İlçede yaşayan vatandaşların sesine kulak veren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar,  gelen talepleri değerlendirerek, hayata geçiriyor.

Başkan Allar, şehir içi trafik akışını sağlayan bazı güzergâhlarda değişikliğe gidildiğini duyurdu.

İlçe esnafı ve vatandaşlardan gelen talepler, yapılan incelemeler sonrasında şehir içi trafik akışında yapılan düzenlemeler devam ediyor.

İlgililerden yapılan açıklamaya göre; Atatürk Bulvarı Üst Caddede Garanti Bankasından, Sedef Pastanesine kadar olan kısım yan park haline getirilerek, Sedef Pastanesi önünden yasak olan “U” dönüşü serbest hale getirildi. Yeni Okul Sokaktan (Hal Pazarından), Atatürk Bulvarı Alt Yola çıkış yasaklandı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Şehir içi trafik akışını ferahlatmak, trafikte düzeni sağlamak adına Trafik Komisyonu ile birlikte istişareler yaparak şehir içi trafiğinde bazı değişiklikler yapıyoruz. Vatandaşlarımız ve esnaflarımızda yaptığımız çalışmalardan memnun. Şehir içi trafik düzenlemelerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.