Belediye uyarıyor!..

YAŞAM 23.11.2017 - 13:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2521+ kez okundu.
 

Belediye uyarıyor!..

"Gerede Belediyesi, bir konuda yaptığı duyuruda önemli çağrı yaptı."
Gerede Belediyesi tarafından yapılan açıklamada emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme gününün yaklaştığı belirtildi. Gerede Belediyesi, belediyelere ödenmesi gereken 2017 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım 2017 olduğunu hatırlattı. Belediye, mükelleflerin sıkıntıyla karşılaşmaması için vergilerini zamanında ödemeleri konusunda çağrıda bulundu.
"Gerede Belediyesi, bir konuda yaptığı duyuruda önemli çağrı yaptı."

Gerede Belediyesi tarafından yapılan açıklamada emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme gününün yaklaştığı belirtildi.


Gerede Belediyesi, belediyelere ödenmesi gereken 2017 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım 2017 olduğunu hatırlattı.

Belediye, mükelleflerin sıkıntıyla karşılaşmaması için vergilerini zamanında ödemeleri konusunda çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.