Geciktirmeyin, zaman azalıyor!

GÜNDEM 11.05.2019 - 10:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 8444+ kez okundu.
 

Geciktirmeyin, zaman azalıyor!

"Gerede Belediyesi, 2019 yılı emlak ve çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin 1. taksit ödemelerinde son günü hatırlattı. "
Gerede’de mesken ve işyerlerine yönelik emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2019 yılı 1. taksit ödemelerini geciktirmeyin. Mükellefler ödemelerini 31 Mayıs 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar yapabilecek. Gerede Belediyesi'nce, konuyla ilgili yapılan açıklamada, mükelleflerin mağdur olmamaları, cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini ödemeleri anımsatıldı. Açıklamada; “Belediyemizde mesken ve iş yerlerine yönelik emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2019 yılı 1. taksit ödemeleri başladı. Vatandaşlarımız ödemelerini belediye tahsilat servisimize nakit ya da kredi kartıyla yapabileceği gibi e-belediye sistemi üzerinden kredi kartıyla da yapabilirler. Mükelleflerin mağdur olmamaları, cezalı duruma düşmemeleri adına vergilerini 31 Mayıs 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerekmektedir” ifadelerine yer verildi. 
"Gerede Belediyesi, 2019 yılı emlak ve çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin 1. taksit ödemelerinde son günü hatırlattı. "

Gerede’de mesken ve işyerlerine yönelik emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2019 yılı 1. taksit ödemelerini geciktirmeyin. Mükellefler ödemelerini 31 Mayıs 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar yapabilecek.

Gerede Belediyesi'nce, konuyla ilgili yapılan açıklamada, mükelleflerin mağdur olmamaları, cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini ödemeleri anımsatıldı.

Açıklamada; “Belediyemizde mesken ve iş yerlerine yönelik emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2019 yılı 1. taksit ödemeleri başladı. Vatandaşlarımız ödemelerini belediye tahsilat servisimize nakit ya da kredi kartıyla yapabileceği gibi e-belediye sistemi üzerinden kredi kartıyla da yapabilirler. Mükelleflerin mağdur olmamaları, cezalı duruma düşmemeleri adına vergilerini 31 Mayıs 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerekmektedir” ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.