Örneği büyükşehirlerde...

GÜNDEM 06.10.2016 - 12:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2252+ kez okundu.
 

Örneği büyükşehirlerde...

Kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek için yaptığı çeşitli etkinliklerle isminden sıkça bahsettiren bilgievi, öğrencileri Bilgievi Kütüphanesine davet ediyor.
Örneğine büyükşehirlerde rastladığımız bilgievlerini Gerede ilçemizde de faaliyete geçiren Gerede Belediyesi, yeni dönemin başladığını duyurdu. Gerede Belediyesi’nin eğitime açılan kapısı Ramazan Dede Bilgievi, 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılı kurs ve etkinliklerine pazartesi günü başladı.  Öğrencinin adeta ikinci adresi halini alan bilgievi, ilçemizde eğitim gören ilk ve ortaokul öğrencilerine hizmet veriyor. Bilgievi, ilçemizde öğrenim gören 2.3.4.5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik İngilizce ve Matematik kurslarının yanında Değerler Eğitimi dersleri de yaparak, ahlaklı gençler yetiştirebilmek için çalışmalar yapıyor. Öte yandan, öğrenciler dersteyken velilerine ise her sene olduğu gibi çeşitli konularda Rehberlik hizmetleri verilmeye devam edilecek. Ayrıca “Herkes İçin Kütüphane” (HİK) projesi kapsamında öğrenci velilerine bilgisayar eğitimi d verilmesi planlanan hizmetler arasında yer alıyor. Kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek için yaptığı çeşitli etkinliklerle isminden sıkça bahsettiren bilgievi, öğrencileri Bilgievi Kütüphanesine davet ediyor. 13 adet bilgisayarın bulunduğu Bilgisayar Sınıfı ise kitap okuyan öğrencilere hem bir ödül niteliğinde hem de araştırmalarını yapabilecekleri bir sınıf olma özelliği taşıyor. Tüm hizmetlerin ücretsiz olduğu bilgievinden faydalanabilmek için öğrencilerin bilgievine kayıt yaptırmaları gerekiyor.  
Kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek için yaptığı çeşitli etkinliklerle isminden sıkça bahsettiren bilgievi, öğrencileri Bilgievi Kütüphanesine davet ediyor.

Örneğine büyükşehirlerde rastladığımız bilgievlerini Gerede ilçemizde de faaliyete geçiren Gerede Belediyesi, yeni dönemin başladığını duyurdu.

Gerede Belediyesi’nin eğitime açılan kapısı Ramazan Dede Bilgievi, 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılı kurs ve etkinliklerine pazartesi günü başladı. 

Öğrencinin adeta ikinci adresi halini alan bilgievi, ilçemizde eğitim gören ilk ve ortaokul öğrencilerine hizmet veriyor. Bilgievi, ilçemizde öğrenim gören 2.3.4.5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik İngilizce ve Matematik kurslarının yanında Değerler Eğitimi dersleri de yaparak, ahlaklı gençler yetiştirebilmek için çalışmalar yapıyor.

Öte yandan, öğrenciler dersteyken velilerine ise her sene olduğu gibi çeşitli konularda Rehberlik hizmetleri verilmeye devam edilecek. Ayrıca “Herkes İçin Kütüphane” (HİK) projesi kapsamında öğrenci velilerine bilgisayar eğitimi d verilmesi planlanan hizmetler arasında yer alıyor.

Kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek için yaptığı çeşitli etkinliklerle isminden sıkça bahsettiren bilgievi, öğrencileri Bilgievi Kütüphanesine davet ediyor.

13 adet bilgisayarın bulunduğu Bilgisayar Sınıfı ise kitap okuyan öğrencilere hem bir ödül niteliğinde hem de araştırmalarını yapabilecekleri bir sınıf olma özelliği taşıyor.

Tüm hizmetlerin ücretsiz olduğu bilgievinden faydalanabilmek için öğrencilerin bilgievine kayıt yaptırmaları gerekiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.