Gerede'yi gezdiler

SPOR 12.09.2017 - 16:25, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2120+ kez okundu.
 

Gerede'yi gezdiler

" Çarşı Grubu ilk olarak Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret ederek, ardından Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdi. "
İstanbul’dan ilçemize gelen Beşiktaş Spor Kulübü taraftar derneği üyeleri Beşiktaş Spor Kulubünün tesis yapacağı Rumşah Yaylasını gezerek yer hakkında bilgiler aldı. Türkiye’nin 3 büyük kulübünden biri olan Beşiktaş’ın tartışmasız en başarılı oluşumlarından biri de tribünü ve Çarşı grubu. Beşiktaş ile bütünleşen ve sesini tüm dünyaya duyuran Çarşı Grubu, bugüne kadar birçok da sosyal sorumluluk anlamında etkinliklerde yarattığı farkındalık ile adından söz ettiriyor. Çarşı Grubu ilk olarak Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret ederek, ardından Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdi. Çarşı Grubu’nun içinden gelen biri olan ve tüm Beşiktaşlıların tanıdığı Şevşek Ali lakaplı tribün lideri Ali Pektaş önceki gün Beşiktaş’ın tesis yapılanması içinde olduğu Gerede’deydi. Beşiktaş’ın tribün emekçisi olan ve Beşiktaş formasıyla sete de çıkan vefakar amigo Ali Pektaş, hayatını ve seçkin anılarını anlattığı “Semt bizim ev kira” isimli yazdığı kitap için Gerede Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen imza ve söyleşiye katıldı. Gerede Beşiktaşlılar Grubu tarafından düzenlenen Ali Pektaş’ın imza ve söyleşi gününe Gerede’deki Beşiktaş sevdalıları yoğun ilgi gösterdi. Şevşek Ali tadilatı süren Beşiktaş Esentepe Oteli ve tesis arazisini de inceledi.
" Çarşı Grubu ilk olarak Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret ederek, ardından Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdi. "

İstanbul’dan ilçemize gelen Beşiktaş Spor Kulübü taraftar derneği üyeleri Beşiktaş Spor Kulubünün tesis yapacağı Rumşah Yaylasını gezerek yer hakkında bilgiler aldı.

Türkiye’nin 3 büyük kulübünden biri olan Beşiktaş’ın tartışmasız en başarılı oluşumlarından biri de tribünü ve Çarşı grubu. Beşiktaş ile bütünleşen ve sesini tüm dünyaya duyuran Çarşı Grubu, bugüne kadar birçok da sosyal sorumluluk anlamında etkinliklerde yarattığı farkındalık ile adından söz ettiriyor.

Çarşı Grubu ilk olarak Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret ederek, ardından Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdi.

Çarşı Grubu’nun içinden gelen biri olan ve tüm Beşiktaşlıların tanıdığı Şevşek Ali lakaplı tribün lideri Ali Pektaş önceki gün Beşiktaş’ın tesis yapılanması içinde olduğu Gerede’deydi.

Beşiktaş’ın tribün emekçisi olan ve Beşiktaş formasıyla sete de çıkan vefakar amigo Ali Pektaş, hayatını ve seçkin anılarını anlattığı “Semt bizim ev kira” isimli yazdığı kitap için Gerede Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen imza ve söyleşiye katıldı.

Gerede Beşiktaşlılar Grubu tarafından düzenlenen Ali Pektaş’ın imza ve söyleşi gününe Gerede’deki Beşiktaş sevdalıları yoğun ilgi gösterdi. Şevşek Ali tadilatı süren Beşiktaş Esentepe Oteli ve tesis arazisini de inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.