Başkan Allar; 'Daha önce söz verdiğimiz gibi..'

YAŞAM 14.10.2019 - 11:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1268+ kez okundu.
 

Başkan Allar; 'Daha önce söz verdiğimiz gibi..'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Daha önce söz verdiğimiz gibi.."
Seviller Mahallesi ile Dayıoğlu Mahallesini birbirine bağlayan, alt geçide yayaların rahatça geçebilmeleri için yay geçidi eklendi. Daha önce Gerede Belediyesi tarafından, Seviller Mahallesini Dayıoğlu Mahallesine bağlayan alt geçit ve D-100 karayolunu mahallelere bağlayan yan yollarıyla birlikte asfaltlama ve yağmurlama hattı çalışmaları yapılmış ve tek aracın zor geçtiği alt geçit genişletilmişti. Şimdilerde ise yayaların rahatlığı ve güvenliği için alt geçide yaya kaldırımı yapıldı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Daha önce söz verdiğimiz gibi tek aracın geçtiği alt geçidimizi bir çalışma yaparak genişlettik, yan yollarımızın çalışmalarını tamamlamıştık. Araçların ferah bir şekilde kullandığı alt geçidimizde hemşehrilerimizin rahatlığı ve güvenliği için yaya kaldırımı çalışmalarımızı tamamladık. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.  
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Daha önce söz verdiğimiz gibi.."

Seviller Mahallesi ile Dayıoğlu Mahallesini birbirine bağlayan, alt geçide yayaların rahatça geçebilmeleri için yay geçidi eklendi.

Daha önce Gerede Belediyesi tarafından, Seviller Mahallesini Dayıoğlu Mahallesine bağlayan alt geçit ve D-100 karayolunu mahallelere bağlayan yan yollarıyla birlikte asfaltlama ve yağmurlama hattı çalışmaları yapılmış ve tek aracın zor geçtiği alt geçit genişletilmişti. Şimdilerde ise yayaların rahatlığı ve güvenliği için alt geçide yaya kaldırımı yapıldı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Daha önce söz verdiğimiz gibi tek aracın geçtiği alt geçidimizi bir çalışma yaparak genişlettik, yan yollarımızın çalışmalarını tamamlamıştık. Araçların ferah bir şekilde kullandığı alt geçidimizde hemşehrilerimizin rahatlığı ve güvenliği için yaya kaldırımı çalışmalarımızı tamamladık. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.