Gerede'ye, 8.5 milyonluk liralık!..

EKONOMİ 26.09.2019 - 08:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2436+ kez okundu.
 

Gerede'ye, 8.5 milyonluk liralık!..

"11 Kasım 2021 tarihinde bitirilmesi planlanan projeyi Gerede Belediyesi kredi kullanmadan kendi bütçesi ile gerçekleştiriyor."
Gerede Belediyesi tarihi arasta projesinin ilk adımı için ihaleyi alan KA Restorasyon ile sözleşmesini imzaladı. 8 buçuk milyonluk proje değeri olan Arastanın ilk adımı 925 metrekare arsa üzerine yapılacak. Ankara Hamam önündeki projenin aynı dokusunun yansıtılacağı arasta projesi ihaleyi kazanan firma ve Gerede Belediyesi arasında imzalandı. Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen imza törenine Başkan Mustafa Allar, firma yetkilileri, birim amirleri ve basın mensupları katılım sağladı. 3 bin metrekare olan arsanın 925 metrekaresi için yapılan ihalenin ardından ihaleyi kazanan KA Restorasyon firması ilk kazmayı önümüzdeki günlerde vuracak. Tamamlandığında içerisinde 12 dükkan, 6 ofis, millet kıraathanesi, hanımlar lokali, yöresel ürün pazarı ve el sanatları ürün satış dükkanlarının yer alacağı proje bodrum artı 2 kat olup 2 bin 139 metre karelik bir inşaat alanına sahip olmuş olacak. 8 buçuk milyonluk proje değeri olan Arastayı 6 milyon 950 bin TL’ye yapmayı taahhüt eden firma 780 günlük teslimat süresini de daha erken bitirip tamamlamayı taahhüt etti. 11 Kasım 2021 tarihinde bitirilmesi planlanan projeyi Gerede Belediyesi kredi kullanmadan kendi bütçesi ile gerçekleştiriyor.
"11 Kasım 2021 tarihinde bitirilmesi planlanan projeyi Gerede Belediyesi kredi kullanmadan kendi bütçesi ile gerçekleştiriyor."

Gerede Belediyesi tarihi arasta projesinin ilk adımı için ihaleyi alan KA Restorasyon ile sözleşmesini imzaladı. 8 buçuk milyonluk proje değeri olan Arastanın ilk adımı 925 metrekare arsa üzerine yapılacak.

Ankara Hamam önündeki projenin aynı dokusunun yansıtılacağı arasta projesi ihaleyi kazanan firma ve Gerede Belediyesi arasında imzalandı. Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen imza törenine Başkan Mustafa Allar, firma yetkilileri, birim amirleri ve basın mensupları katılım sağladı.

3 bin metrekare olan arsanın 925 metrekaresi için yapılan ihalenin ardından ihaleyi kazanan KA Restorasyon firması ilk kazmayı önümüzdeki günlerde vuracak. Tamamlandığında içerisinde 12 dükkan, 6 ofis, millet kıraathanesi, hanımlar lokali, yöresel ürün pazarı ve el sanatları ürün satış dükkanlarının yer alacağı proje bodrum artı 2 kat olup 2 bin 139 metre karelik bir inşaat alanına sahip olmuş olacak.

8 buçuk milyonluk proje değeri olan Arastayı 6 milyon 950 bin TL’ye yapmayı taahhüt eden firma 780 günlük teslimat süresini de daha erken bitirip tamamlamayı taahhüt etti.

11 Kasım 2021 tarihinde bitirilmesi planlanan projeyi Gerede Belediyesi kredi kullanmadan kendi bütçesi ile gerçekleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.