'Gerede ekonomisi için hayati önem taşımaktadır'

EKONOMİ 02.09.2019 - 14:14, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1820+ kez okundu.
 

'Gerede ekonomisi için hayati önem taşımaktadır'

"Fabrikalar üretime başladıktan sonra kalite ve üretimde dünya ve Türkiye’de ayakkabı ve çanta sektörünün büyük bir kısmını karşılamayı hedefliyor."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Deri Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden ve üretime geçen fabrikaları inceleyerek ziyaret etti. Gerede Deri Organize Sanayi, daha temiz ve modern bir ortamda üretim ve çalışma imkanı sağlayacak fabrikalar tedarik noktasında Türkiye’nin ayakkabı ve çanta deri ihityacının 40’ını karşılamakta, fabrikalar üretime başladıktan sonra kalite ve üretimde dünya ve Türkiye’de ayakkabı ve çanta sektörünün büyük bir kısmını karşılamayı hedefliyor. Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Deri Organize Sanayi, Gerede ekonomisi için hayati önem taşımaktadır. Dericilerimiz Deri OSB’de daha modern şartlarda ham derileri işleyecekler, kalite artacağı için dolayısıyla üretim de artacak ve aynı düzeyde istihdam sağlanacak. Bu fabrikalarımızın kısa zamanda bitirilerek hizmete açılmasını temenni eder, üretime başlayan fabrikalarımıza da Allah hayırlı işler yapmayı ve helal kazançlar elde etmeyi nasip etsin” sözlerine yer verdi.  
"Fabrikalar üretime başladıktan sonra kalite ve üretimde dünya ve Türkiye’de ayakkabı ve çanta sektörünün büyük bir kısmını karşılamayı hedefliyor."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Deri Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden ve üretime geçen fabrikaları inceleyerek ziyaret etti.

Gerede Deri Organize Sanayi, daha temiz ve modern bir ortamda üretim ve çalışma imkanı sağlayacak fabrikalar tedarik noktasında Türkiye’nin ayakkabı ve çanta deri ihityacının 40’ını karşılamakta, fabrikalar üretime başladıktan sonra kalite ve üretimde dünya ve Türkiye’de ayakkabı ve çanta sektörünün büyük bir kısmını karşılamayı hedefliyor.

Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Deri Organize Sanayi, Gerede ekonomisi için hayati önem taşımaktadır. Dericilerimiz Deri OSB’de daha modern şartlarda ham derileri işleyecekler, kalite artacağı için dolayısıyla üretim de artacak ve aynı düzeyde istihdam sağlanacak. Bu fabrikalarımızın kısa zamanda bitirilerek hizmete açılmasını temenni eder, üretime başlayan fabrikalarımıza da Allah hayırlı işler yapmayı ve helal kazançlar elde etmeyi nasip etsin” sözlerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.