Yılsonuna kadar bitecek

YAŞAM 23.07.2019 - 10:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2729+ kez okundu.
 

Yılsonuna kadar bitecek

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Çalışmaların yılsonuna bitmesini hedefliyoruz” dedi."
Gerede Belediyesi, ilçe halkı ve camii cemaatlerinden gelen istekler doğrultusunda ilçede bulunan bazı camilerin tuvalet, şadırvanların tamiratı ve tadilatı için çalışma başlattı.   Gerede Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında geçtiğimiz günlerde Gerede Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda, Çataklı Camii Tuvalet ve Şadırvan, Yukarı Tekke Camii Tuvalet ve Şadırvan, Dayıoğlu Camii Tuvalet ve Şadırvan, Yeni Cami Bayan Tuvalet tadilat ve tamirat işleri ihalesi yapıldı.   Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilşikin verdiği bilgilerde; ”Camii görevlilerimiz ve vatandaşlarımızın talepleri sonucunda; Çataklı Camii Tuvalet ve Şadırvan, Yukarı Tekke Camii Tuvalet ve Şadırvan, Dayıoğlu Camii Tuvalet ve Şadırvan, Yeni Camii Bayan Tuvalet tadilat ve tamiratına başlıyoruz. İhalemizi gerçekleştirdik, ihaleyi alan firma da çalışmalara başlayacak ve çalışmaların yılsonuna bitmesini hedefliyoruz” dedi.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Çalışmaların yılsonuna bitmesini hedefliyoruz” dedi."
Gerede Belediyesi, ilçe halkı ve camii cemaatlerinden gelen istekler doğrultusunda ilçede bulunan bazı camilerin tuvalet, şadırvanların tamiratı ve tadilatı için çalışma başlattı.
 
Gerede Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında geçtiğimiz günlerde Gerede Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda, Çataklı Camii Tuvalet ve Şadırvan, Yukarı Tekke Camii Tuvalet ve Şadırvan, Dayıoğlu Camii Tuvalet ve Şadırvan, Yeni Cami Bayan Tuvalet tadilat ve tamirat işleri ihalesi yapıldı.
 
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilşikin verdiği bilgilerde; ”Camii görevlilerimiz ve vatandaşlarımızın talepleri sonucunda; Çataklı Camii Tuvalet ve Şadırvan, Yukarı Tekke Camii Tuvalet ve Şadırvan, Dayıoğlu Camii Tuvalet ve Şadırvan, Yeni Camii Bayan Tuvalet tadilat ve tamiratına başlıyoruz. İhalemizi gerçekleştirdik, ihaleyi alan firma da çalışmalara başlayacak ve çalışmaların yılsonuna bitmesini hedefliyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.