O inşaat başladı!..

SİYASET 31.05.2019 - 09:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 5729+ kez okundu.
 

O inşaat başladı!..

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar: 'Belediye olarak görev alanımız olmamasına rağmen asli görevimiz gibi ilgilendik."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın söz verdiği yeni Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun inşaat çalışmaları başladı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Gerede’yi tercih edecek öğrencilerimiz için en önemli unsurlardan olan barınma sorunumuz yok. Hali hazırda İlçemizde 600 kişilik KYK Yurdu, en az 1000 kişilik Özel Yurtlar ve çok kiralık evler mevcut," dedi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın büyük önem verdiği eğitim alanında seçimlerde söz verdiği proje hayata geçiyor. Mustafa Allar’ın söz verdiği 300 kişilik yeni KYK Yurdu projesinde ise çalışmalar geçtiğimiz hafta başladı. Dayıoğlu Mahallesi üniversite yerleşkesinin hemen yanında inşaatı devam eden KYK yurdu tamamlandığında 300 öğrenciye barınma imkânı sağlayacak. BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ALLAR’DAN DAVET VAR Gerede’yi tercih edecek öğrenciler için barınma sorunu olmadığına vurgu yapan Başkan Allar; "300 öğrencimize hizmet verecek bu yurdu gelişmiş teknoloji ve donatılarla bölgedeki en iyi yurtlardan biri haline getireceğiz," dedi. Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’İlçemizde Gerede Meslek Yüksek Okulu ve 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu  öğrencileri için en iyi şartlarda, sağlıklı bir ortamda barınmaları için modern bir yurt inşa ediyoruz. 300 öğrencimize hizmet verecek bu yurdu gelişmiş teknoloji ve donatılarla bölgedeki en iyi yurtlardan biri haline getireceğiz. Hali hazırda İlçemizde 600 kişilik KYK Yurdu, en az 1000 kişilik özel yurtlar ve çok kiralık evler mevcut. Gerede’yi tercih edecek öğrencilerimiz için en önemli unsurlardan olan barınma sorunumuz yok. Türkiye’nin her şehrinden binlerce öğrenci misafir ettik, mezun ettik. Belediye olarak görev alanımız olmamasına rağmen asli görevimiz gibi ilgilendik. İlçemizden mezun olan öğrenciler bunu teyit edecektir. Üniversite sınavlarına girecek öğrencilerimize şimdiden başarılar dilerim. Sınav sonuçlarına göre ilçemizde hem 4 yıllık bölümler hem de kaliteli 2 yıllık bölümler mevcut. Gerede; Ankara-İstanbul arasında ulaşımı son derece kolay yaşanabilir şehir. Tercihlerinde Gerede seçeneğini unutmasınlar” sözlerine yer verdi. SEÇİMLERDE HALKIMIZA NE SÖZ VERDİYSEK SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ Başkan Allar; “Söz verdiğimiz projenin hayata geçmesinden de oldukça mutluyuz. Seçimlerde halkımıza ne söz verdiysek sözlerimizin arkasındayız. Halkımızın destekleriyle başaramayacağımız hiçbir iş yoktur. 300 kişilik öğrenci yurdumuz İlçemize hayırlı olsun.’’diye konuştu.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar: 'Belediye olarak görev alanımız olmamasına rağmen asli görevimiz gibi ilgilendik."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın söz verdiği yeni Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun inşaat çalışmaları başladı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Gerede’yi tercih edecek öğrencilerimiz için en önemli unsurlardan olan barınma sorunumuz yok. Hali hazırda İlçemizde 600 kişilik KYK Yurdu, en az 1000 kişilik Özel Yurtlar ve çok kiralık evler mevcut," dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın büyük önem verdiği eğitim alanında seçimlerde söz verdiği proje hayata geçiyor. Mustafa Allar’ın söz verdiği 300 kişilik yeni KYK Yurdu projesinde ise çalışmalar geçtiğimiz hafta başladı.

Dayıoğlu Mahallesi üniversite yerleşkesinin hemen yanında inşaatı devam eden KYK yurdu tamamlandığında 300 öğrenciye barınma imkânı sağlayacak.


BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ALLAR’DAN DAVET VAR

Gerede’yi tercih edecek öğrenciler için barınma sorunu olmadığına vurgu yapan Başkan Allar; "300 öğrencimize hizmet verecek bu yurdu gelişmiş teknoloji ve donatılarla bölgedeki en iyi yurtlardan biri haline getireceğiz," dedi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’İlçemizde Gerede Meslek Yüksek Okulu ve 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu  öğrencileri için en iyi şartlarda, sağlıklı bir ortamda barınmaları için modern bir yurt inşa ediyoruz. 300 öğrencimize hizmet verecek bu yurdu gelişmiş teknoloji ve donatılarla bölgedeki en iyi yurtlardan biri haline getireceğiz. Hali hazırda İlçemizde 600 kişilik KYK Yurdu, en az 1000 kişilik özel yurtlar ve çok kiralık evler mevcut. Gerede’yi tercih edecek öğrencilerimiz için en önemli unsurlardan olan barınma sorunumuz yok. Türkiye’nin her şehrinden binlerce öğrenci misafir ettik, mezun ettik. Belediye olarak görev alanımız olmamasına rağmen asli görevimiz gibi ilgilendik. İlçemizden mezun olan öğrenciler bunu teyit edecektir. Üniversite sınavlarına girecek öğrencilerimize şimdiden başarılar dilerim. Sınav sonuçlarına göre ilçemizde hem 4 yıllık bölümler hem de kaliteli 2 yıllık bölümler mevcut. Gerede; Ankara-İstanbul arasında ulaşımı son derece kolay yaşanabilir şehir. Tercihlerinde Gerede seçeneğini unutmasınlar” sözlerine yer verdi.


SEÇİMLERDE HALKIMIZA NE SÖZ VERDİYSEK SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

Başkan Allar; “Söz verdiğimiz projenin hayata geçmesinden de oldukça mutluyuz. Seçimlerde halkımıza ne söz verdiysek sözlerimizin arkasındayız. Halkımızın destekleriyle başaramayacağımız hiçbir iş yoktur. 300 kişilik öğrenci yurdumuz İlçemize hayırlı olsun.’’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.