'Dünyada o teknolojiye sahip 6 ülkeden birisiyiz'

03.05.2019 - 10:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2944+ kez okundu.
 

'Dünyada o teknolojiye sahip 6 ülkeden birisiyiz'

"Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce gibi derslerden projelerin hazırlandığı fuarda öğrenciler, hem bir eser çıkarmanın gururunu yaşadı hem de projelerini gelen misafirlere sunarak onları bilgilendirdi. "
Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından ortaklaşa yürütülen 4006 bilim fuarları destekleme programı kapsamında Gerede Fen Lisesi Bilim Şenliği Proje Sergisi Gerede Fen Lisesi’nde açıldı. Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce gibi derslerden projelerin hazırlandığı fuarda öğrenciler, hem bir eser çıkarmanın gururunu yaşadı hem de projelerini gelen misafirlere sunarak onları bilgilendirdi. Yaptıkları projelerden dolayı öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, "Biz sizlere güveniyoruz, yeter ki siz kendinize güvenin. Dünyada İHA-SİHA teknolojisine sahip 6 ülkeden birisiyiz," dedi. Başkan Allar, konuşmasında; “Kişisel gelişimlerine çok önemli katkılar sağlayan böylesi etkinliklerle yavrularımız için hem bir proje ortaya çıkarma başarısı gösterirken hem de bu projesini tanıtarak sunum becerilerini de geliştiriyorlar. Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u fethettiğinde İstanbul’u bilim merkezi yapmış. İnşallah sizler sayesinde geleceğimizi geçmişimizden güç alarak yapacağız. Bunu da hayal ederek, hedef koyarak, düşünerek, tasarlayarak yapacağız. Biz sizlere güveniyoruz, yeter ki siz kendinize güvenin. Dünyada İHA-SİHA teknolojisine sahip 6 ülkeden birisiyiz. Bunu, sizlerden 5-6 yaş büyük abileriniz, ablalarınız yapıyor. Bu projelerin hayata geçmesinde emeği olan herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” sözlerine yer verdi.
"Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce gibi derslerden projelerin hazırlandığı fuarda öğrenciler, hem bir eser çıkarmanın gururunu yaşadı hem de projelerini gelen misafirlere sunarak onları bilgilendirdi. "

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından ortaklaşa yürütülen 4006 bilim fuarları destekleme programı kapsamında Gerede Fen Lisesi Bilim Şenliği Proje Sergisi Gerede Fen Lisesi’nde açıldı.

Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce gibi derslerden projelerin hazırlandığı fuarda öğrenciler, hem bir eser çıkarmanın gururunu yaşadı hem de projelerini gelen misafirlere sunarak onları bilgilendirdi.

Yaptıkları projelerden dolayı öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, "Biz sizlere güveniyoruz, yeter ki siz kendinize güvenin. Dünyada İHA-SİHA teknolojisine sahip 6 ülkeden birisiyiz," dedi.

Başkan Allar, konuşmasında; “Kişisel gelişimlerine çok önemli katkılar sağlayan böylesi etkinliklerle yavrularımız için hem bir proje ortaya çıkarma başarısı gösterirken hem de bu projesini tanıtarak sunum becerilerini de geliştiriyorlar. Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u fethettiğinde İstanbul’u bilim merkezi yapmış. İnşallah sizler sayesinde geleceğimizi geçmişimizden güç alarak yapacağız. Bunu da hayal ederek, hedef koyarak, düşünerek, tasarlayarak yapacağız. Biz sizlere güveniyoruz, yeter ki siz kendinize güvenin. Dünyada İHA-SİHA teknolojisine sahip 6 ülkeden birisiyiz. Bunu, sizlerden 5-6 yaş büyük abileriniz, ablalarınız yapıyor. Bu projelerin hayata geçmesinde emeği olan herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.