Başkan, en büyük projesi için kolları sıvadı!

YAŞAM 30.04.2019 - 14:15, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1814+ kez okundu.
 

Başkan, en büyük projesi için kolları sıvadı!

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Teleferik Projesi için çalışmalara başladı. Toplam maliyeti 60 milyon TL olan projenin 2024’e kadar hayata geçirilmesi hedefleniyor."
Memleketi adına gerçekleştirmek istediği en büyük projenin teleferik projesi olduğunu anlatan Gerede Beledfiye Başkanı Mustafa Allar; "Hedefimiz 2024’e kadar bu projeyi hayata geçirerek Gerede’nin turizmde çok büyük gelir elde edecek seviyeye getirmek," diye konuştu. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Teleferik Projesi için çalışmalara başladı. Toplam maliyeti 60 milyon TL olan projenin 2024’e kadar hayata geçirilmesi hedefleniyor. Esentepe, Keçi Kalesi ve Arkut Dağı Kayak Merkezi arasında yaklaşık 2500 mt hat üzerinde yapılması planlanan proje için çalışmalar başladı. Edinilen bilgilere göre; teleferik projesi kapsamında projelendirme ile ilgili teknik detaylar hususunda firmalar ile görüşmeler yapılıyor. Öte yandan, teleferik yapımı için teknik gezi düzenlenerek, yerinde incelemeler yapılacak. Yapılacak teleferik hattı ile ilçenin doğal güzelliklerinin tanıtılması, turizmin geliştirilmesi ve aynı zamanda ulaşımın kolaylaştırılması hedefleniyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Önümüzdeki 5 yılda gerçekleştirmeyi istediğim en büyük proje teleferik projemizdir. Bu proje ilçemiz için büyük bir öneme sahip. Proje için çalışmalarımıza başladık, teleferik projesinde firmalar ile görüşmelerimize başladık," diye konuştu. Başkan Allar, belediye ekibi ile beraber önümüzde ki hafta teknik gezi düzenleyeceklerini de kaydederek, yerinde inceleme yapacaklarını dile getirdi. Mustafa Allar, açıklamasında şunları anlattı; "İlçemiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Şu anki hesaplamalara göre toplam maliyet 60 Milyon Tl. İhaleye çıkacağımız projelendirme bedeli bile 200-250 Bin Tl arası. Hedefimiz 2024’e kadar bu projeyi hayata geçirerek Gerede’nin turizmde çok büyük gelir elde edecek seviyeye getirmek. Bunu da başaracağımıza tüm kalbimle inanıyorum."
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Teleferik Projesi için çalışmalara başladı. Toplam maliyeti 60 milyon TL olan projenin 2024’e kadar hayata geçirilmesi hedefleniyor."

Memleketi adına gerçekleştirmek istediği en büyük projenin teleferik projesi olduğunu anlatan Gerede Beledfiye Başkanı Mustafa Allar; "Hedefimiz 2024’e kadar bu projeyi hayata geçirerek Gerede’nin turizmde çok büyük gelir elde edecek seviyeye getirmek," diye konuştu.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Teleferik Projesi için çalışmalara başladı. Toplam maliyeti 60 milyon TL olan projenin 2024’e kadar hayata geçirilmesi hedefleniyor.


Esentepe, Keçi Kalesi ve Arkut Dağı Kayak Merkezi arasında yaklaşık 2500 mt hat üzerinde yapılması planlanan proje için çalışmalar başladı.

Edinilen bilgilere göre; teleferik projesi kapsamında projelendirme ile ilgili teknik detaylar hususunda firmalar ile görüşmeler yapılıyor. Öte yandan, teleferik yapımı için teknik gezi düzenlenerek, yerinde incelemeler yapılacak. Yapılacak teleferik hattı ile ilçenin doğal güzelliklerinin tanıtılması, turizmin geliştirilmesi ve aynı zamanda ulaşımın kolaylaştırılması hedefleniyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Önümüzdeki 5 yılda gerçekleştirmeyi istediğim en büyük proje teleferik projemizdir. Bu proje ilçemiz için büyük bir öneme sahip. Proje için çalışmalarımıza başladık, teleferik projesinde firmalar ile görüşmelerimize başladık," diye konuştu.

Başkan Allar, belediye ekibi ile beraber önümüzde ki hafta teknik gezi düzenleyeceklerini de kaydederek, yerinde inceleme yapacaklarını dile getirdi.

Mustafa Allar, açıklamasında şunları anlattı; "İlçemiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Şu anki hesaplamalara göre toplam maliyet 60 Milyon Tl. İhaleye çıkacağımız projelendirme bedeli bile 200-250 Bin Tl arası. Hedefimiz 2024’e kadar bu projeyi hayata geçirerek Gerede’nin turizmde çok büyük gelir elde edecek seviyeye getirmek. Bunu da başaracağımıza tüm kalbimle inanıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.