Gerede'de kimler denetlendi?

YAŞAM 25.04.2019 - 15:36, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2214+ kez okundu.
 

Gerede'de kimler denetlendi?

"Ekipler, geçtiğimiz hafta ilçemizde faaliyet gösteren lokanta, çiğköfteci, fastfood, kahvehane ve çay ocaklarını denetledi."
Gerede Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri denetimlere devam ediyor. Ekipler, geçtiğimiz hafta ilçemizde faaliyet gösteren 17 Lokanta, 9 Çiğköfteci, 5 Fastfood, Kahvehane ve Çay Ocaklarının denetimlerini gerçekleştirdi.   Zabıta Ekiplerince ilçede faaliyet gösteren Lokantalar, Çiğköfteciler,  Kahvehane, Çay Ocakları ve Fastfoodcular’ın denetimi yapılarak ruhsat, temizlik ve hijyen, kullanılan ürünlerin son kullanma tarihinin geçmemesi, kullanılan ürünlerin ambalajlı olması ve soğuk hava depolarının çalışır durumda olması gibi konularda esnaflar uyarıldı.   Yapılan denetimler ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’İlçemizde faaliyet gösteren lokanta ve hazır yemek satışı yapan esnaflarımızdaki denetimlerimizi tamamladık. Halk sağlığına dikkat eden tüm esnaflarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
"Ekipler, geçtiğimiz hafta ilçemizde faaliyet gösteren lokanta, çiğköfteci, fastfood, kahvehane ve çay ocaklarını denetledi."
Gerede Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri denetimlere devam ediyor. Ekipler, geçtiğimiz hafta ilçemizde faaliyet gösteren 17 Lokanta, 9 Çiğköfteci, 5 Fastfood, Kahvehane ve Çay Ocaklarının denetimlerini gerçekleştirdi.
 
Zabıta Ekiplerince ilçede faaliyet gösteren Lokantalar, Çiğköfteciler,  Kahvehane, Çay Ocakları ve Fastfoodcular’ın denetimi yapılarak ruhsat, temizlik ve hijyen, kullanılan ürünlerin son kullanma tarihinin geçmemesi, kullanılan ürünlerin ambalajlı olması ve soğuk hava depolarının çalışır durumda olması gibi konularda esnaflar uyarıldı.
 
Yapılan denetimler ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’İlçemizde faaliyet gösteren lokanta ve hazır yemek satışı yapan esnaflarımızdaki denetimlerimizi tamamladık. Halk sağlığına dikkat eden tüm esnaflarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.