'Hemşehrilerimizin hiçbir tereddüdü ve endişesi olmasın'

SİYASET 04.04.2019 - 10:26, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4475+ kez okundu.
 

'Hemşehrilerimizin hiçbir tereddüdü ve endişesi olmasın'

"Yeniden belediye başkanı seçilen Mustafa Allar; 'Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, Gerede'nin ihtiyaçlarına uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, sizlerden aldığımız destekle işimiz hizmet olmaya devam edecek.' diye konuştu."
31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Yerel Seçimlerde Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar geçerli oyları 47.01’ni alarak 2. defa Başkanlığa seçildi. En yakın rakibine 2239 oy fark atan Mustafa Allar; Partinin balkonundan yaptığı açıklamada destek ve dualarını esirgemeyen Gerede Halkına ve Parti Teşkilatına Teşekkür etti. Burada yaptığı konuşmasında Gönül Belediyeciliği düsturuyla hareket edeceklerini ve oy veren-vermeyen herkesin Belediye Başkanı olacağını ifade etti.  Başkan Allar konuşmasında; ‘’Değerli Hemşehrilerim; 31 Mart Yerel Seçimlerinde teveccüh göstererek, bizi bu onurlu makama 2. Defa layık gördüğünüz için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, Gerede'nin ihtiyaçlarına uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, sizlerden aldığımız destekle işimiz hizmet olmaya devam edecek. Belediye Başkanlığı'na seçildiğim ilk günden bu yana şahsımı bu kutsal davanın bir neferi olarak gördüm. Milletimiz bir kez daha sandıkta son sözünü söyledi. Bizler koltuklar için değil, milletimizin çıkarları için mücadele eden bir AK Parti'nin neferiyiz. Büyük hedeflere doğru tüm hemşehrilerimizle birlikte yol almak için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da durmadan çabalayacağız. Gerede’miz, her şeyin en iyisine layık. İnşallah taahhüt ettiğimiz tüm  projeleri yerine getireceğiz. Bu konuda hemşehrilerimizin hiçbir tereddüdü ve endişesi olmasın. Bugüne kadar halkımızın emanetlerine sahip çıktık, bundan sonraki süreçte de sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ben, tüm hemşehrilerime tekrar gönülden teşekkür ediyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Yaptığımız her seçim ziyaretinde bizlere gönüllerini açıp tebessümlerini eksik etmeyen hemşehrilerime, miting, yürüyüş ve tüm etkinliklerimizde katılım gösteren tüm hemşehrilerimize, seçim çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ekip arkadaşlarımıza, AK Parti Gerede Teşkilatımıza, Bu yola baş koymuş tüm dava arkadaşlarımıza ve tüm gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.’’ sözlerine yer verdi.  
"Yeniden belediye başkanı seçilen Mustafa Allar; 'Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, Gerede'nin ihtiyaçlarına uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, sizlerden aldığımız destekle işimiz hizmet olmaya devam edecek.' diye konuştu."

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Yerel Seçimlerde Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar geçerli oyları 47.01’ni alarak 2. defa Başkanlığa seçildi.

En yakın rakibine 2239 oy fark atan Mustafa Allar; Partinin balkonundan yaptığı açıklamada destek ve dualarını esirgemeyen Gerede Halkına ve Parti Teşkilatına Teşekkür etti. Burada yaptığı konuşmasında Gönül Belediyeciliği düsturuyla hareket edeceklerini ve oy veren-vermeyen herkesin Belediye Başkanı olacağını ifade etti. 

Başkan Allar konuşmasında; ‘’Değerli Hemşehrilerim; 31 Mart Yerel Seçimlerinde teveccüh göstererek, bizi bu onurlu makama 2. Defa layık gördüğünüz için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, Gerede'nin ihtiyaçlarına uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, sizlerden aldığımız destekle işimiz hizmet olmaya devam edecek. Belediye Başkanlığı'na seçildiğim ilk günden bu yana şahsımı bu kutsal davanın bir neferi olarak gördüm.
Milletimiz bir kez daha sandıkta son sözünü söyledi. Bizler koltuklar için değil, milletimizin çıkarları için mücadele eden bir AK Parti'nin neferiyiz. Büyük hedeflere doğru tüm hemşehrilerimizle birlikte yol almak için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da durmadan çabalayacağız. Gerede’miz, her şeyin en iyisine layık. İnşallah taahhüt ettiğimiz tüm  projeleri yerine getireceğiz. Bu konuda hemşehrilerimizin hiçbir tereddüdü ve endişesi olmasın.
Bugüne kadar halkımızın emanetlerine sahip çıktık, bundan sonraki süreçte de sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ben, tüm hemşehrilerime tekrar gönülden teşekkür ediyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Yaptığımız her seçim ziyaretinde bizlere gönüllerini açıp tebessümlerini eksik etmeyen hemşehrilerime, miting, yürüyüş ve tüm etkinliklerimizde katılım gösteren tüm hemşehrilerimize, seçim çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ekip arkadaşlarımıza, AK Parti Gerede Teşkilatımıza, Bu yola baş koymuş tüm dava arkadaşlarımıza ve tüm gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.’’ sözlerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.