'Bu projeler hayat buldu'

SİYASET 13.02.2019 - 08:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3043+ kez okundu.
 

'Bu projeler hayat buldu'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar “Memleket İşi Gönül İşi” anlayışıyla 2014 seçimlerinden bugüne kadar yapılan çalışmalar, devam eden projeler ve 26 yeni proje hakkında bilgiler verdi."
Seçildiği 2014 yılından günümüze birçok projeye imza atan ve tekrar partisi tarafından aday gösterilen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Başkanı İsmail Çetin, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile beraber, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ve Kaymakamlıkta bulunan idari ve mülki amirleri, hâkim ve savcıları, Kaymakamlık, Adliye, Vergi Dairesi, Muhtarlar Derneği, Emniyet Müdürlüğü, Askerlik Şubesi, İlçe Jandarma, İlçe Müftülüğü, Tarım Kredi Kooperatifi, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, S.S Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Kahveciler ve Lokantacılar Odası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, Şehit Fatih Kalu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Mustafa Allar “Memleket İşi Gönül İşi”  anlayışıyla 2014 seçimlerinden bugüne kadar yapılan çalışmalar, devam eden projeler ve 26 yeni proje hakkında bilgiler verdi. Ziyaret edilen yerlerde yeni projelerinin yanı sıra 5 yılda yaptıkları hakkında da bilgi veren Mustafa Allar şunları söyledi “2014’te 29 vaat ile halkımızın karşısına çıktım. 26’sını gerçekleştirdim. 2 Projeyi çeşitli sebeplerden dolayı yapamadım. 1 projede de sonuca ulaşamadık. Ancak söz vermediğimiz 58 projeyi de ayrıca hayata geçirdik. Gerede’nin değişim ve dönüşümünü sağlayacak kronikleşmiş problemlerine köklü çözüm getirdik. Mesela Keçeli Suyu, Arasta, Gerede Gölü, Deri OSB gibi 20/30 yıldır Gerede gündemini meşgul eden devasa işleri hallettik. Bu projeler hayat buldu. Tamamlandığında Gerede’nin çehresi değişecek. Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşümde sona yaklaşıyoruz bu sene ihalesini gerçekleştireceğiz. Gerede halkı nasıl çalıştığımızın farkında Gerede kararını verdi sandık gününü bekliyor Allah’ın izni ile. Gittiğimiz her yerde halkımızın bize gösterdiği teveccühten bunu anlıyoruz. Gerede her şeyin en iyisine layık. Belediye işi gönül işi diyerek 31 Mart’a kadar tüm esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz”
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar “Memleket İşi Gönül İşi” anlayışıyla 2014 seçimlerinden bugüne kadar yapılan çalışmalar, devam eden projeler ve 26 yeni proje hakkında bilgiler verdi."

Seçildiği 2014 yılından günümüze birçok projeye imza atan ve tekrar partisi tarafından aday gösterilen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Başkanı İsmail Çetin, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile beraber, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal’ı ve Kaymakamlıkta bulunan idari ve mülki amirleri, hâkim ve savcıları, Kaymakamlık, Adliye, Vergi Dairesi, Muhtarlar Derneği, Emniyet Müdürlüğü, Askerlik Şubesi, İlçe Jandarma, İlçe Müftülüğü, Tarım Kredi Kooperatifi, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, S.S Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Kahveciler ve Lokantacılar Odası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, Şehit Fatih Kalu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Mustafa Allar “Memleket İşi Gönül İşi”  anlayışıyla 2014 seçimlerinden bugüne kadar yapılan çalışmalar, devam eden projeler ve 26 yeni proje hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret edilen yerlerde yeni projelerinin yanı sıra 5 yılda yaptıkları hakkında da bilgi veren Mustafa Allar şunları söyledi “2014’te 29 vaat ile halkımızın karşısına çıktım. 26’sını gerçekleştirdim. 2 Projeyi çeşitli sebeplerden dolayı yapamadım. 1 projede de sonuca ulaşamadık. Ancak söz vermediğimiz 58 projeyi de ayrıca hayata geçirdik.

Gerede’nin değişim ve dönüşümünü sağlayacak kronikleşmiş problemlerine köklü çözüm getirdik. Mesela Keçeli Suyu, Arasta, Gerede Gölü, Deri OSB gibi 20/30 yıldır Gerede gündemini meşgul eden devasa işleri hallettik. Bu projeler hayat buldu. Tamamlandığında Gerede’nin çehresi değişecek. Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşümde sona yaklaşıyoruz bu sene ihalesini gerçekleştireceğiz. Gerede halkı nasıl çalıştığımızın farkında Gerede kararını verdi sandık gününü bekliyor Allah’ın izni ile. Gittiğimiz her yerde halkımızın bize gösterdiği teveccühten bunu anlıyoruz.
Gerede her şeyin en iyisine layık. Belediye işi gönül işi diyerek 31 Mart’a kadar tüm esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.