Aracı görenler şaşırdı!..

YAŞAM 29.01.2019 - 15:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2322+ kez okundu.
 

Aracı görenler şaşırdı!..

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 'Şimdi personelimizin de işini kolaylaştıracak ve hızlandıracak dar alanlarda kullanılacak bir kar temizleme aracını yeni ekipmanlarımızın arasına kattık,' dedi."
Gerede Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç parkını genişletmeye devam ediyor. Belediye, aldığı kaldırım küreme aracını da araç filosuna ekledi. Başarılı bir karla mücadele sezonu geçirmek için gerekli tedbirleri alan Gerede Belediyesi, ihtiyaç duyulan iş makinelerini de almaya devam ediyor. Ana arterlerde acil eylem planına göre hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını anlatan Belediye Başkanı Mustafa Allar, ‘’Mahalle aralarını da kısa süre zarfında açtık. Şimdi personelimizin de işini kolaylaştıracak ve hızlandıracak dar alanlarda kullanılacak bir kar temizleme aracını yeni ekipmanlarımızın arasına kattık,” diye konuştu. Vatandaşların kardan dolayı bir mağduriyet yaşamaması için kolları sıvayan Gerede Belediyesi, kaldırımların ve iş makinelerinin giremediği yerleri açmak için kaldırım küreme aracı aldı. Yeni kar küreme aracı ile öncelikli olarak çarşı merkezindeki kaldırımlar, okul ve halkın yoğun olarak kullandığı kaldırımlar temizlenirken, karla mücadele çalışmaları da hız kazandı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; ‘’Belediye olarak yoğun kar yağışı sonrası biriken karların temizliği için 7/24 çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. 1 hafta içerisinde yağan kar adeta afet gibiydi. Nasıl aşırı yağmur yağdığında sele dönüşüp afet oluyorsa, açtığımız yollar devam eden kar yağışı nedeniyle kısa sürede tekrar doldu. Ana arterlerde acil eylem planına göre hiçbir sıkıntı yaşamadık. Mahalle aralarını da kısa süre zarfında açtık. Diğer taraftan özellikle yaya kaldırımlarında el gücüyle personelimiz vasıtası ile açıyorduk şimdi personelimizin de işini kolaylaştıracak ve hızlandıracak dar alanlarda kullanılacak bir kar temizleme aracını yeni ekipmanlarımızın arasına kattık. İlçemize hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 'Şimdi personelimizin de işini kolaylaştıracak ve hızlandıracak dar alanlarda kullanılacak bir kar temizleme aracını yeni ekipmanlarımızın arasına kattık,' dedi."

Gerede Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç parkını genişletmeye devam ediyor. Belediye, aldığı kaldırım küreme aracını da araç filosuna ekledi. Başarılı bir karla mücadele sezonu geçirmek için gerekli tedbirleri alan Gerede Belediyesi, ihtiyaç duyulan iş makinelerini de almaya devam ediyor.

Ana arterlerde acil eylem planına göre hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını anlatan Belediye Başkanı Mustafa Allar, ‘’Mahalle aralarını da kısa süre zarfında açtık. Şimdi personelimizin de işini kolaylaştıracak ve hızlandıracak dar alanlarda kullanılacak bir kar temizleme aracını yeni ekipmanlarımızın arasına kattık,” diye konuştu.

Vatandaşların kardan dolayı bir mağduriyet yaşamaması için kolları sıvayan Gerede Belediyesi, kaldırımların ve iş makinelerinin giremediği yerleri açmak için kaldırım küreme aracı aldı. Yeni kar küreme aracı ile öncelikli olarak çarşı merkezindeki kaldırımlar, okul ve halkın yoğun olarak kullandığı kaldırımlar temizlenirken, karla mücadele çalışmaları da hız kazandı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; ‘’Belediye olarak yoğun kar yağışı sonrası biriken karların temizliği için 7/24 çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. 1 hafta içerisinde yağan kar adeta afet gibiydi. Nasıl aşırı yağmur yağdığında sele dönüşüp afet oluyorsa, açtığımız yollar devam eden kar yağışı nedeniyle kısa sürede tekrar doldu. Ana arterlerde acil eylem planına göre hiçbir sıkıntı yaşamadık. Mahalle aralarını da kısa süre zarfında açtık. Diğer taraftan özellikle yaya kaldırımlarında el gücüyle personelimiz vasıtası ile açıyorduk şimdi personelimizin de işini kolaylaştıracak ve hızlandıracak dar alanlarda kullanılacak bir kar temizleme aracını yeni ekipmanlarımızın arasına kattık. İlçemize hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.