Haydi, şenlik başladı..

SPOR 29.01.2019 - 09:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2580+ kez okundu.
 

Haydi, şenlik başladı..

"İlçemizdeki gençleri sporla tanıştırmayı, internet ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlayan spor şenliği; yıl sonuna kadar devam edecek."
Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi Spor Kulübü çatısı altında 5-15 yaş arası tüm gençlerin katılım sağladığı, spor etkinliği programı başladı. Spor şenliği; İlçemizdeki gençleri sporla tanıştırmayı, internet ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlarken ara karne tatilinde başlayıp yılsonuna kadar devam edecek. Projeyle çocukların bilimsel olarak sporla tanışmasını sağlamak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak hedefleniyor. Gerede Kapalı Spor Salonunda yarıyıl tatilinde hafta içi her gün 11.00-15.00 saatleri arasında, okulların açılmasından sonra da haftanın belirli günlerinde spor etkinlikleri yılsonuna kadar devam ederek çocuklarımıza sosyal faaliyet alanı oluşturacak. Kursiyerlere sporu daha eğlenceli hale getirilerek, yetenekli çocukların tespit edilip spora devam etmelerini sağlamak ve geleceğin şampiyonlarının çıkarılması bu projenin en büyük amacı olarak duyuruldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ”Düzenlemiş olduğumuz spor etkinliği çalışmalarımız ile ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkânı sunarken, sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu vesile ile çocuklarımızı sağlıklı bir yaşam için spor yapmaya ve sağlıklı gelişimine yardımcı olacak spor etkinliğine davet ediyorum” dedi.
"İlçemizdeki gençleri sporla tanıştırmayı, internet ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlayan spor şenliği; yıl sonuna kadar devam edecek."

Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi Spor Kulübü çatısı altında 5-15 yaş arası tüm gençlerin katılım sağladığı, spor etkinliği programı başladı. Spor şenliği; İlçemizdeki gençleri sporla tanıştırmayı, internet ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlarken ara karne tatilinde başlayıp yılsonuna kadar devam edecek.

Projeyle çocukların bilimsel olarak sporla tanışmasını sağlamak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak hedefleniyor. Gerede Kapalı Spor Salonunda yarıyıl tatilinde hafta içi her gün 11.00-15.00 saatleri arasında, okulların açılmasından sonra da haftanın belirli günlerinde spor etkinlikleri yılsonuna kadar devam ederek çocuklarımıza sosyal faaliyet alanı oluşturacak.

Kursiyerlere sporu daha eğlenceli hale getirilerek, yetenekli çocukların tespit edilip spora devam etmelerini sağlamak ve geleceğin şampiyonlarının çıkarılması bu projenin en büyük amacı olarak duyuruldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ”Düzenlemiş olduğumuz spor etkinliği çalışmalarımız ile ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkânı sunarken, sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu vesile ile çocuklarımızı sağlıklı bir yaşam için spor yapmaya ve sağlıklı gelişimine yardımcı olacak spor etkinliğine davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.