Ne güzel oldu..

YAŞAM 10.01.2019 - 13:53, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2544+ kez okundu.
 

Ne güzel oldu..

"Manevi yükümlülüklerin yerine getirilmesinde ibadethanelerin büyük öneme sahip olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Allar, Yıldırım Beyazıt Camisi yeni tuvalet ve şadırvanının hayırlı olması temennisinde bulundu."
Gerede’nin tarihi camilerinden olan Yıldırım Beyazıd Camisi’nin ihtiyaca cevap vermeyen şadırvan ve tuvalet yıkılarak yerine yenileri yapıldı.  İlçe Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Gerede Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Kemal Keser, Fen İşleri Müdürü Hasan Şen ve Yıldırım Beyazıd Camisi İmam Hatibi Muhsin Yiğit beraber yapılan çalışmaları incelediler. Çalışmaların başladığı ilk günden bu yana her aşamayı yerinde takip eden Belediye Başkanı Mustafa Allar; " Camilere olan hizmetlerimizi hiç bir zaman eksik etmedik. Cami görevlilerimiz ve vatandaşlarımızın talepleri sonucunda Yıldırım Beyazıt Camimiz merkez de yer alması hasebiyle ekonomik ömrünü tamamlamış tuvaletlerini yıkarak yerine daha hijyenik koşullarda hizmet veren, modern tuvaletler ve abdest alma yerlerini hizmete açtık’’ diye konuştu. Manevi yükümlülüklerin yerine getirilmesinde ibadethanelerin büyük öneme sahip olduğunu kaydeden Allar, Yıldırım Beyazıt Camisi yeni tuvalet ve şadırvanının hayırlı olması temennisinde bulundu.
"Manevi yükümlülüklerin yerine getirilmesinde ibadethanelerin büyük öneme sahip olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Allar, Yıldırım Beyazıt Camisi yeni tuvalet ve şadırvanının hayırlı olması temennisinde bulundu."

Gerede’nin tarihi camilerinden olan Yıldırım Beyazıd Camisi’nin ihtiyaca cevap vermeyen şadırvan ve tuvalet yıkılarak yerine yenileri yapıldı. 

İlçe Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Gerede Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Kemal Keser, Fen İşleri Müdürü Hasan Şen ve Yıldırım Beyazıd Camisi İmam Hatibi Muhsin Yiğit beraber yapılan çalışmaları incelediler.

Çalışmaların başladığı ilk günden bu yana her aşamayı yerinde takip eden Belediye Başkanı Mustafa Allar; " Camilere olan hizmetlerimizi hiç bir zaman eksik etmedik. Cami görevlilerimiz ve vatandaşlarımızın talepleri sonucunda Yıldırım Beyazıt Camimiz merkez de yer alması hasebiyle ekonomik ömrünü tamamlamış tuvaletlerini yıkarak yerine daha hijyenik koşullarda hizmet veren, modern tuvaletler ve abdest alma yerlerini hizmete açtık’’ diye konuştu.

Manevi yükümlülüklerin yerine getirilmesinde ibadethanelerin büyük öneme sahip olduğunu kaydeden Allar, Yıldırım Beyazıt Camisi yeni tuvalet ve şadırvanının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.