Havuzun ihalesi var!..

GÜNDEM 09.01.2019 - 14:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 7884+ kez okundu.
 

Havuzun ihalesi var!..

"Gerede'de yapılan 2700 m² kullanım alanı olan yüzme havuzu ve spor kompleksi 3 yıl süre ile kiraya verilecek."
Gerede’nin sosyal ve sportif hayatına büyük katkı sağlayacak Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Gerede Belediyesi’ne devir teslim işlemleri tamamlandı. Gerede Belediyesi ve Gerede Kaymakamlığının ortak olduğu Esentepe Turistik Tesisler Birliği adına inşa edilen ve Gerede Belediyesi’nin büyük katkılarıyla tamamlanan 2700 m² kullanım alanı olan yüzme havuzu ve spor kompleksi 3 yıl süre ile kiraya verilecek. İhale 17 Ocak 2019 Perşembe günü saat 14.00 de Gerede Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.  Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ve peyzaj çalışmalarını tamamladık. İhata duvarlarını bitirdik. Yasal prosedürler de tamamlanarak şu anda Belediyemizin mülkü oldu. Geçtiğimiz günlerde fitness spor aletlerinin alımını da gerçekleştirdik. Bizde Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun işletilmesi noktasında 17 Ocak 2019 Perşembe günü işletme ihalesini yapacağız. İlçemize kazandırılan bu sportif ve sosyal tesisin yapımı için çok büyük gayret sarfettik. İnşallah ihale süreci de tamamlanır tamamlanmaz hizmete açacağız. İlçemize hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.  
"Gerede'de yapılan 2700 m² kullanım alanı olan yüzme havuzu ve spor kompleksi 3 yıl süre ile kiraya verilecek."

Gerede’nin sosyal ve sportif hayatına büyük katkı sağlayacak Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Gerede Belediyesi’ne devir teslim işlemleri tamamlandı.

Gerede Belediyesi ve Gerede Kaymakamlığının ortak olduğu Esentepe Turistik Tesisler Birliği adına inşa edilen ve Gerede Belediyesi’nin büyük katkılarıyla tamamlanan 2700 m² kullanım alanı olan yüzme havuzu ve spor kompleksi 3 yıl süre ile kiraya verilecek.

İhale 17 Ocak 2019 Perşembe günü saat 14.00 de Gerede Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. 

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ve peyzaj çalışmalarını tamamladık. İhata duvarlarını bitirdik. Yasal prosedürler de tamamlanarak şu anda Belediyemizin mülkü oldu. Geçtiğimiz günlerde fitness spor aletlerinin alımını da gerçekleştirdik. Bizde Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun işletilmesi noktasında 17 Ocak 2019 Perşembe günü işletme ihalesini yapacağız. İlçemize kazandırılan bu sportif ve sosyal tesisin yapımı için çok büyük gayret sarfettik. İnşallah ihale süreci de tamamlanır tamamlanmaz hizmete açacağız. İlçemize hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.