'İmkânlarımız ölçüsünde katkı sağladık..'

YAŞAM 03.12.2018 - 10:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1187+ kez okundu.
 

'İmkânlarımız ölçüsünde katkı sağladık..'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Engelliler Günü mesajı yayımladı."
Engelli bireylerin bütün hak ve imkânlardan eşit biçimde yararlanmaları hususunda hükümetimiz ve ilgili bakanlığımız bugüne kadar büyük adımlar attılar, sorunları minimuma indirdiler. Toplumsal huzurun sağlanması adına bütün vatandaşlarını ayırmaksızın yapılan tüm çalışmalara belediye olarak bizlerde imkânlarımız ölçüsünde katkı sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz. Bir kısım engellerine rağmen, hayata tutunan ve sosyal hayatın içersinde yer alan engelli vatandaşlarımız aynı zamanda toplumumuz için de güç kaynağıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Engelliler Günü'nü tebrik eder, her zaman yanlarında olduğumuzu vurgular; selam ve saygılar sunarım. Mustafa Allar Belediye  Başkanı
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Engelliler Günü mesajı yayımladı."

Engelli bireylerin bütün hak ve imkânlardan eşit biçimde yararlanmaları hususunda hükümetimiz ve ilgili bakanlığımız bugüne kadar büyük adımlar attılar, sorunları minimuma indirdiler.

Toplumsal huzurun sağlanması adına bütün vatandaşlarını ayırmaksızın yapılan tüm çalışmalara belediye olarak bizlerde imkânlarımız ölçüsünde katkı sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz.

Bir kısım engellerine rağmen, hayata tutunan ve sosyal hayatın içersinde yer alan engelli vatandaşlarımız aynı zamanda toplumumuz için de güç kaynağıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Engelliler Günü'nü tebrik eder, her zaman yanlarında olduğumuzu vurgular; selam ve saygılar sunarım.

Mustafa Allar
Belediye  Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.