Geredeli isimler mermide..

GÜNDEM 23.01.2018 - 17:47, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2716+ kez okundu.
 

Geredeli isimler mermide..

"Zeytin Dalı Harekatı sürerken, olay yerinden gelen fotoğraflarda Geredeli siyasilerin de ismi yer aldı.."
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı devam ederken, Afrin'deki askerlerimiz bir tank mermisinin üstüne Gerede Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısının isimlerini yazarak selam yolladı. Geçtiğimiz günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı hız kesmeden devam ediyor. Bolu 2'inci Komando Tugayının da katıldığı hareketta askerlerimiz, YPG terör örgütü ile çatışıyor. Olay yerinden ise sık sık fotoğraflar sosyal medyada yer alıp, basın tarafından paylaşılıyor. Özellikle tank mermilerin üzerine yazılan yazılar paylaşılırken, askerlerimizden Gerede'ye selam geldi. Tank mermisinin üzerine Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Başkan Yardımcısı Avukat İsmail Çetin'in adını yazan askerlerimiz, fotoğrafını çekerek sosyal medyadan kendilerine yolladı. 
"Zeytin Dalı Harekatı sürerken, olay yerinden gelen fotoğraflarda Geredeli siyasilerin de ismi yer aldı.."

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı devam ederken, Afrin'deki askerlerimiz bir tank mermisinin üstüne Gerede Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısının isimlerini yazarak selam yolladı.

Geçtiğimiz günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı hız kesmeden devam ediyor.
Bolu 2'inci Komando Tugayının da katıldığı hareketta askerlerimiz, YPG terör örgütü ile çatışıyor. Olay yerinden ise sık sık fotoğraflar sosyal medyada yer alıp, basın tarafından paylaşılıyor.

Özellikle tank mermilerin üzerine yazılan yazılar paylaşılırken, askerlerimizden Gerede'ye selam geldi. Tank mermisinin üzerine Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Başkan Yardımcısı Avukat İsmail Çetin'in adını yazan askerlerimiz, fotoğrafını çekerek sosyal medyadan kendilerine yolladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.