Gerede yaylalarında süre değişti!

YAŞAM 18.02.2020 - 10:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2276+ kez okundu.
 

Gerede yaylalarında süre değişti!

"Gerede Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şunlar aktarıldı;"
Gerede Belediye Başkanlığından yapılan duyuruda, yaylalarda 2B alanlarında bulunan taşınmazların hak sahiplerine doğrudan satışlarının 16 Mart 2020 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi. Gerede Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “6292 sayılı kanun kapsamında İlçemiz Kitirler Mahallesi’ne bağlı Hacı Veli, Seviller, Rumşah, Hasbeyler ve Bucak-Demirciler mevkiileri 2B alanlarında bulunan taşınmazların hak sahiplerine doğrudan satışları 16.03.2020 tarihine kadar uzatılmıştır. Hak sahiplerinin mağdur olmamaları için duyurulur” ifadelerine yer verildi.
"Gerede Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şunlar aktarıldı;"

Gerede Belediye Başkanlığından yapılan duyuruda, yaylalarda 2B alanlarında bulunan taşınmazların hak sahiplerine doğrudan satışlarının 16 Mart 2020 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.

Gerede Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “6292 sayılı kanun kapsamında İlçemiz Kitirler Mahallesi’ne bağlı Hacı Veli, Seviller, Rumşah, Hasbeyler ve Bucak-Demirciler mevkiileri 2B alanlarında bulunan taşınmazların hak sahiplerine doğrudan satışları 16.03.2020 tarihine kadar uzatılmıştır. Hak sahiplerinin mağdur olmamaları için duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.