Başkan Allar, ödülü de kaptı!..

SİYASET 28.01.2019 - 09:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2084+ kez okundu.
 

Başkan Allar, ödülü de kaptı!..

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 'yılın yerel yöneticisi ödülü'ne layık bulundu."
Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin geleneksel olarak düzenlediği "Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni" nin 8.cisi bu yıl Ankara Beypazarı Belediyesi'nin ev sahipliğinde Beypazarı Kültür Sarayı'nda düzenlendi. Ödül almaya hak kazanan belediye projeleri Beypazarı  Kültür Sarayı'nda düzenlenen görkemli ödül töreni ile sahiplerini buldu. Türkiye genelinde 8 büyükşehir, 44 ilçe ve belde belediyesi çeşitli başlıklarda ödüle layık görüldü. Ödül töreninden sonra açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Tabakhanelerin deri organize sanayiye taşınması süreci, modern biyolojik arıtma tesisinin inşa aşamasına getirilmesi nedeniyle "Çevre Sağlığı" başlığında Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından ödüle layık görüldük. Beypazarı Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı programda bu ödülü Gerede Halkı adına aldık. Her şey ilçemiz için” diye konuştu. Gecenin sonunda farklı dallardaki projeleri ile ödül almaya hak kazanan belediye başkanlarına ödülleri takdim edildi. Toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafları ile "8.Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni" son buldu.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, 'yılın yerel yöneticisi ödülü'ne layık bulundu."

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin geleneksel olarak düzenlediği "Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni" nin 8.cisi bu yıl Ankara Beypazarı Belediyesi'nin ev sahipliğinde Beypazarı Kültür Sarayı'nda düzenlendi.

Ödül almaya hak kazanan belediye projeleri Beypazarı  Kültür Sarayı'nda düzenlenen görkemli ödül töreni ile sahiplerini buldu. Türkiye genelinde 8 büyükşehir, 44 ilçe ve belde belediyesi çeşitli başlıklarda ödüle layık görüldü.

Ödül töreninden sonra açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Tabakhanelerin deri organize sanayiye taşınması süreci, modern biyolojik arıtma tesisinin inşa aşamasına getirilmesi nedeniyle "Çevre Sağlığı" başlığında Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından ödüle layık görüldük. Beypazarı Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı programda bu ödülü Gerede Halkı adına aldık. Her şey ilçemiz için” diye konuştu.

Gecenin sonunda farklı dallardaki projeleri ile ödül almaya hak kazanan belediye başkanlarına ödülleri takdim edildi. Toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafları ile "8.Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni" son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.