'Mahalleler arasında ayrım yapmadık.'

GÜNDEM 11.12.2018 - 11:36, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 7913+ kez okundu.
 

'Mahalleler arasında ayrım yapmadık.'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; Mahalleler arasında ayrım yapmadık, dedi."
Gerede için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Her yıl ortalama 25.000 ton sıcak asfalt attık. 15 Km’ye yakın yol demek bu." dedi. İlçe genelinde hız kesmeden devam eden asfalt kaldırım, tretuvar ve kilitli parke taşı çalışmaları ilçemizin önceden belirlenen ve ihtiyaç duyulan mahallelerinde bitirilme aşamasına geldi. Takvim yılının son günlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde Yüksel Caddesi, Çevikoğlu, Şener, Kıble, Ensar Sokaklar, Dayıoğlu Mahallesi’nde Zambak, Menekşe, Çiğdem, Sümbül Sokaklar, Barbaros Caddesi, ve Hastane bahçesi asfaltlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Her yıl ortalama 25.000 ton sıcak asfalt attık. 15 Km’ye yakın yol demek bu. İlçemizin her noktasına hizmet götürdük. Mahalleler arasında ayrım yapmadık. Her yere eşit hizmet gitti. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri inceledik ona göre hareket ettik. Ekiplerime de teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” sözlerini kullandı.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; Mahalleler arasında ayrım yapmadık, dedi."

Gerede için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Her yıl ortalama 25.000 ton sıcak asfalt attık. 15 Km’ye yakın yol demek bu." dedi.

İlçe genelinde hız kesmeden devam eden asfalt kaldırım, tretuvar ve kilitli parke taşı çalışmaları ilçemizin önceden belirlenen ve ihtiyaç duyulan mahallelerinde bitirilme aşamasına geldi.


Takvim yılının son günlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde Yüksel Caddesi, Çevikoğlu, Şener, Kıble, Ensar Sokaklar, Dayıoğlu Mahallesi’nde Zambak, Menekşe, Çiğdem, Sümbül Sokaklar, Barbaros Caddesi, ve Hastane bahçesi asfaltlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Her yıl ortalama 25.000 ton sıcak asfalt attık. 15 Km’ye yakın yol demek bu. İlçemizin her noktasına hizmet götürdük. Mahalleler arasında ayrım yapmadık. Her yere eşit hizmet gitti. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri inceledik ona göre hareket ettik. Ekiplerime de teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.